Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Asociația „Pactul Regional Nord-Vest pentru Ocupare și Incluziune Socială” PROIS-Lansarea Concursului de tinere talente „In_Cluj_Art”

A- A A+

Asociația „Pactul Regional Nord-Vest pentru Ocupare și Incluziune Socială” PROIS-Lansarea Concursului de tinere talente „In_Cluj_Art”

Secretariatul PROIS-NV va aduce in atentie Concursul de tinere talente „In_Cluj_Art”, lansat azi in Cluj-Napoca. Concursul organizat de PROIS-NV se desfasoara in cadrul proiectului „In_Cluj_Art – Incluziune prin arta pentru tinerii clujeni”, proiect realizat cu sprijinul Primariei si Consiliului Local Cluj-Napoca.

Concursul are caracter local si isi propune descoperirea si promovarea creativitatii tinerilor, sprijinirea incluziunii sociale prin cultura, crearea unui spatiu si context propice pentru stimularea spiritului competitiv, promovarea experientei artistice si dezvoltarea comunicarii si a relationarii prin dans, muzica si teatru.

Se pot inscrie tineri cu varste cuprinse intre 15 si 25 ani care au domiciliul sau frecventeaza o institutie de invatamant in Cluj-Napoca, isi asuma regulamentul concursului si sunt amatori. Inscrierile se pot face pana in 24.10.2016, trimitand cererea pusa la dispozitie de catre organizatori la adresa de E-mail in_cluj_art@prois-nv.ro.

Preselectia va avea loc in data de 29.10.2016. Momentele artistice inscrise in concurs trebuie sa exprime tema incluziunii sociale, fiind incurajate creatiile originale.

Prestatia concurentilor va fi apreciata de un juriu alcatuit din 3 membri, personalitati ale vietii muzicale si culturale clujene, specialisti din domeniul educatiei, culturii si show biz-ul din Romania.

Dintre cele 12 momente artistice finaliste, dupa spectacolul-concurs din 17 noiembrie 2016, juriul va desemna castigatorii concursului, dupa cum urmeaza: Premiul pentru sectiunea MUZICA, in valoare de 1.000 lei, Premiul pentru sectiunea DANS, in valoare de 1.000 lei, Premiul pentru sectiunea TEATRU, in valoare de 1.000 lei.

Mai multe detalii (regulament, prezentarea juriului, flyer, fisa inscriere etc.) sunt disponibile AICI.

Pentru detalii si informatii, va rugam sa contactati Secretariatul PROIS-NV.
Silviu ISPAS | Director executiv
Pactul Regional Nord-Vest pentru Ocupare si Incluziune Sociala
Secretariatul PROIS-NV
www.prois-nv.rohttps://www.facebook.com/PROISNV

Sursa:

PACTUL REGIONAL  PENTRU OCUPARE SI INCLUZIUNE SOCIALA NORD-VEST

Related Posts with Thumbnails