Asociația „Pactul Regional Nord-Vest pentru Ocupare și Incluziune Socială” PROIS-NV – Proiect „Clujul Inclusiv!“, 13-14 octombrie 2017, la Cluj-Napoca


Asociația „Pactul Regional Nord-Vest pentru Ocupare și Incluziune Socială” PROIS-NV –  Proiect „Clujul Inclusiv!“, 13-14 octombrie 2017, la Cluj-Napoca

 Asociația „Pactul Regional Nord-Vest pentru Ocupare și Incluziune Socială” PROIS-NV   vă invităm în perioada 13-14 octombrie 2017, la Cluj-Napoca, la o serie de evenimente organizate în cadrul proiectului „Clujul Inclusiv!“, proiect unic prin complexitatea dată de activitățile construite pe interacțiunea actorilor sociali implicați în incluziunea socială a tinerilor din diferite grupuri vulnerabile și pe oportunitatea de a dialoga cu reprezentanți marcanți ai organizațiilor active în domeniul incluziunii sociale.

Participând la activitățile proiectului veți contribui la valorificarea potențialului creativ al grupurilor vulnerabile; la schimbarea percepției publice în cadrul comunității a rolului persoanelor expuse riscului de excludere și veți sprijini creșterea nivelului de coeziune socială și promovarea cunoașterii între diversele organizații care lucrează cu persoane din grupurile vulnerabile.

La a patra ediție a Târgului de economie socială „Clujul Inclusiv“ peste 20 de organizații non-guvernamentale, instituții sau societăți economice iși vor expune, confecționa la fața locului produsele proprii. Este o ocazie unică să cunoașteți activitatea acestora și să cumpărați produse hande-made realizate de persoane aparținând grupurilor vulnerabile din România. Cumpărând produsele expozanților veți ajuta copii, tineri și familii aparținând grupurilor vulnerabile să depășească dificultățile prin care trec și veți sprijini dezvoltarea organizațiilor care le oferă suport.

Conferința „Incluziunea socială: realități – soluții – perspective“ va aborda printre altele teme precum Incluziunea socială a persoanelor afectate de boli cronice/profesionale și incluziunea socială a copiilor ieșiți din sistemul de protecție socială/copii a căror părinți sunt plecați la muncă în străinătate. Pentru înscrierea la conferință vă rugăm să transmiteți un mail la adresa ioana.hosu@prois-nv.ro cu numele și organizația Dvs.

Mai multe detalii și agenda evenimentelor sunt disponibile AICI.

Proiectul este realizat în colaborare cu Universitatea Babeș-Bolyai, Facultatea de Sociologie și Asistență Socială și susținut de Primăria și Consiliul local al municipiului Cluj-Napoca.

Pentru detalii si informatii, va rugam sa contactati Secretariatul PROIS-NV.
Silviu ISPAS | Director executiv
Pactul Regional Nord-Vest pentru Ocupare si Incluziune Sociala (PROIS-NV)
Secretariatul PROIS-NV | www.prois-nv.ro | https://www.facebook.com/PROISNV

Tel.: (004) 0264.413.091 | Fax: (004) 0264.413.019 | secretariat@prois-nv.ro
400073 Cluj-Napoca, Str. Fluerasului nr. 3, Romania

Sursa:

PACTUL REGIONAL  PENTRU OCUPARE SI INCLUZIUNE SOCIALA NORD-VEST