Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Atelier economie circulara C-Voucher

A- A A+

Atelier economie circulara C-Voucher

In contextul importantei acordata ECONOMIEI CIRCULARE, din perspectiva eficientizarii resurselor, a reciclarii si reutilizarii,  va invitam vineri, 6 iulie, la un atelier care vizeaza identificarea provocarilor si a barierelor cu care se confrunta sectoarele productive din regiune, cu precadere:  industria prelucrătoare,  industria agro-alimentară, textile și confecții, distribuția, tratarea și epurarea apei,  domeniul sănătății, aparatură medicală. (Locatia evenimentului Sediul ADR Nord-Nest, Cluj-Napoca, Str. Calea Dorobantilor Nr. 3 , Sala Europa).

Evenimentul are loc in contextul implementarii de catre ADR Nord-Vest a proiectului C-Voucher, in cadrul caruia vor fi disponibile fonduri nerambursabile si servicii suport dedicate firmelor care propun solutii inovative pentru economia circulara, precum si firmelor care doresc sa adopte aceste inovatii in tehnologiile proprii.

Scopul atelierului este sa punctam impreuna acele provocari si bariere cu care se confrunta mediul de afaceri local, astfel incat ghidul de finantare ce va fi elaborat la nivelul consortiului european sa raspunda mai bine  nevoilor din regiune, precum si potentialelor solutii care ar putea fi inaintate de catre firme din regiunea Nord-Vest/ din Romania.

Multe detalii legate de proiect regasiti accesand:

http://www.nord-vest.ro/vouchere-de-inovare-pentru-economia-circulara/

http://www.nord-vest.ro/c-voucher-lanturi-de-valoare-circulare-in-cadrul-strategiilor-regionale-de-inovare-europene/

 

Descărcați aici: Invitatie atelier C-Voucher_economie circulara_6iulie2018

Sursa:

Andreea Popa

Director resurse umane

Cluster Mobilier Transilvan

Piata 1 Mai, nr. 4-5, Cluj-Napoca

Mobil: 0733.334.759

E-mail: andreea.popa@mobiliertransilvan.ro

www.mobiliertransilvan.ro

Related Posts with Thumbnails