Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Atenţie! Traficul de pe Aeroportul Cluj-Napoca este suspendat

A- A A+
Atenţie! Traficul de pe Aeroportul Cluj-Napoca este suspendat

Începând cu 7 mai până pe 13 mai, ora 18, Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca este închis. 200 de curse vor fi anulate sau deviate, întrucât se efectueză lucrări de reabilitarea la pist de aterizare-decolare.

Pasagerii sunt rugaţi să ia legătura cu companiile aeriene pentru a se informa cu privire la orarul zborurile operate de celelalte aeroporturi în această perioadă. „Operatorii aerieni îşi rezervă dreptul de a anula sau de a aduce alte modificări în programul curselor aeriene”, informează reprezentanţii Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca.

Astfel se vor înlocui 140 de dale la pista construită cu peste 40 de ani în urmă, în 1968. Cu ocazia acestor reparaţii, în paralel, se vor realiza şi  lucrări pentru o cale de rulare continuă, respectiv conectarea celor două bretele la pista nouă. „Costă aproximativ 1,7 milioane de lei. Sperăm să fie ultima închidere a Aeroportului. Odată cu finalizarea noii piste Aeroportul nu va mai fi închis și va funcționa continuu”, a precizat David Ciceo, directorul Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca
Compania aeriană low-cost Wizz Air a anunţat deja că în perioada 7-13 mai, zborurile de la şi spre Cluj-Napoca vor fi relocate către aeroportul din Târgu Mureş. Pasagerii care şi-au rezervat bilete pentru intervalul , vor fi contactaţi de reprezentanţii Wizz Air pentru a fi informaţi despre transferul operaţiunilor şi procedurilor de check in, plecările şi sosirile pe aeroportul Târgu Mureş. Informaţiile actualizate sunt disponibile pe www.wizzair.com.

Related Posts with Thumbnails