Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Avize favorabile ale Comisiei de Admitere la Tranzacţionare pentru acţiunile adidas AG şi SAP AG

A- A A+
Avize favorabile ale Comisiei de Admitere la Tranzacţionare pentru acţiunile adidas AG şi SAP AG

Bursa de Valori Bucureşti (BVB) informează că, în sedinţa de marţi, Comisia de Admitere la Tranzacţionare a emis avizele consultative favorabile pentru tranzacţionarea acţiunilor adidas AG şi SAP AG pe segmentul internaţional al sistemului alternativ de tranzacţionare ATS al BVB.

Începerea tranzacţionării pe baza avizelor consultative favorabile menţionate mai sus urmează să fie supusă aprobării Consiliului Bursei.

adidas AG este unul dintre cei mai mari producători germani de încălţăminte şi articole sportive cu vânzări de peste 11 mld. euro în 2010 şi o capitalizare de piaţă de circa 9,5 miliarde euro. Compania este listată la Deutsche Borse şi este inclusă în mai mulţi indici precum: DAX, MSCI World Textiles, Dow Jones EURO STOXX etc.

SAP AG, companie cu sediul central în Germania, deţine poziţia de lider mondial al pieţei de software pentru managementul companiilor (ERP – enterprise resource planning). SAP este prezentă în aproximativ 120 de ţări şi operează atât prin intermediul a numeroase filiale (însumând peste 53.000 de angajaţi), cât şi prin asocierea cu parteneri locali.

Sursa: NewsIn

Related Posts with Thumbnails