Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Banca Transilvania a intrat în Programul Prima Casă 4 cu un plafon de creditare de 25 milioane euro

A- A A+
Banca Transilvania a intrat în Programul Prima Casă 4 cu un plafon de creditare de 25 milioane euro

Banca Transilvania a intrat în Programul Prima Casă 4, având la dispoziție un plafon de 25 mil. euro pentru creditele de acest tip pe care le va acorda clienților săi, urmând să finanţeze achiziţionarea de locuinţe finalizate sau în construcţie, precum şi imobile care urmează să fie construite.

BT a fost parte, de asemenea, în primele trei etape ale programului Prima Casă, în cadrul cărora a acordat peste 1.350 credite, totalizând aproximativ 53 de milioane de euro, informează banca printr-un comunicat.

Până acum, băncii i-au fost solicitate mai ales creditele pe termen lung, pe perioade cuprinse între 20 şi 30 de ani. Valoarea medie a unui împrumut de la Banca Transilvania – prin programele Prima Casă 1, 2 şi 3 – a fost de aproximativ 40.000 euro.

Condiţiile de acordare a împrumuturilor Prima Casă 4 prin Banca Transilvania sunt similare celor din cadrul programelor precedente. Finanțările sunt acordate atât în lei, la dobânda de 5,49% pe an (ROBOR 3M), la care se adaugă comisionul de gestiune de 0,2% pe lună, cât şi în euro, la o dobândă de 5,54% pe an (EURIBOR 3M + 4 pp).

Programul Prima Casă 4 se adresează oricărei persoane fizice care nu deţine în proprietate exclusivă sau împreună cu soţul ori soţia nicio locuinţă sau care deţine cel mult o unitate locativă, dobândită prin orice alt mod decât prin program, în suprafaţă utilă mai mică de 50 de metri pătraţi.

Sursa: NewsIn

Related Posts with Thumbnails