Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Blanculescu Dan, Global Resources Partnership!

A- A A+

 Blanculescu Dan, Global Resources Partnership!

Dan Blanculescu incantat sa va informeze ca, incepand cu aprilie 2016, s-a alaturat Global Resources Partnership („GRP”) , ca Senior Advisor pentru Europa de Sud-Est, inter alia, Romania si Turcia si doreste sa dezvolte colaborari de afaceri reciproc avantajoase, cu Dumneavoastra si compania pe care o conduceti.

blanculescu

GRP este un grup consultativ la nivel mondial, cu sediul la Londra, Marea Britanie, axat in principal pe energie, resurse naturale si industrii high-tech. Putem pune la dispozitie, pentru membrii Camerei de Comert, servicii de tranzactionare, de investitii si de finantare, precum si alinierea strategica, conectarea  la mediul global de business, la pietele tinta din domeniul Dvs de activitate, cresterea afacerii si servicii de comunicare.

Mehmet Öğütçü, care prezideaza GRP, este membru in Boardul mai multor companii multinationale, fiind, in acelasi timp, Presedinte Executiv al The Bosphorus Energy Club, o organizatie exclusivista a puterii executive si a liderilor din finante, energie si politica.

GRP acopera Turcia, Marea Caspica, Asia Centrala, Europa de Sud-Est, Orientul Mediteranean, Orientul Mijlociu, Africa, China si America de Nord.

Printre clientii care au beneficiat de serviciile GRP pana in prezent se numara: Rotschild Bank, Statoil, Socar, Total, Bp, Chevron, Botas, EBRD, Turkmengaz, Turkish Petroleum, Egegaz, Eni, The Bosphorus Energy Club, China International Capital Corporation, World Trade Organization, Windsor Energy Group, European Commission, Bg Group, China National Petroleum Corporation, Mubadala Development Company, ApcoWorldwide, International Energy Charter, OECD, Oil And Gas Council, Turkish Industry And Businessmen’s Association, Cnooc Limited Hong Kong.

The Bosphorus Energy Club are ca membri: Exxon Mobil, Rolls Roys, Schneider Electric, Shell, Socar, Tp, Weg, Tupras Turkey, Bp, Botas, Chevron, Akfel Holding Turkey, Akkuyu Nukleer, Aygaz, Bayegan Group, Calik Enerji, Deniz Bank, Egegaz, General Enerji, Grp, Gunvor Geneve,  Hsbc, Kazenergy, Naturel Gaz, Opet, Ozgul Holding, Pwc, Beijing Energy Club, Asean Council On Petroleum, Azerbaijan Center For Strategic Studies, Brussels Energy Club, Defense & Security Forum (Dsf), Dgroups, Energy Charter, The Emirates Center For Strategic Studies Of Abu Dhabi, Energy Intelligence, European Policy Center, European Council On Foreign Relations, Global Strategy Forum, Gulf Research Center, L’institut Français Des Relations Internationales, International Energy Forum, Kazenergy Kazakhstan, Paris Energy Club, Russia National Energy Security Fund, Weg, Wood Mackenzie.

GRP ofera o gama larga de servicii de consultanta, axate pe:

– Conectarea clientilor noștri la pietele internationale, pentru caștigarea de contracte, crearea sau cresterea cotei de piata pe piata externa, strangerea de fonduri pentru proiecte bancabile, colectarea și particularizarea informatiilor strategice;

– Tranzactionarea de marfuri, inclusiv petrol, gaze naturale și produse petrochimice, precum și altele;

– Furnizarea de servicii de Public Affairs de inalta clasa, informatii strategice, due diligence, comunicare, negociere si dezvoltarea capacitatii pentru companii, investitori, guverne si organizatii internationale la Bruxelles, Washington DC, Riyadh si Beijing.

Prin intermediul The Bosphorus Energy Club, acces la nivel inalt la factorii de decizie din afaceri si guverne.

GRP poate sprijini companiile romanești in proiectele lor legate de energie, infrastructura, investitii și finante, prin identificarea și atragerea de noi parteneri strategici sau clienti. GRP poate oferi, de asemenea, servicii de consultanta in finantare, tranzactionare și strategic personalizate firmelor romanești din energie, banci, institutii financiare sau guvernului.

GRP are o puternica retea de Parteneri si Senior Advisori in intreaga lume, care acopera o arie larga de domenii de afaceri, multi dintre ei cu o activitate sustinuta in guvernele internationale, din Romania in Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Grecia, Belgia, Ucraina, China, Arabia Arabia.

Pe scurt, membrii Camerei de Comert interesati, pot sa lucreze impreuna la identificarea și punerea in executare a proiectelor de anvergura internationala din energie, resurse naturale, infrastructura și finante. Putei accesa, de asemenea,  o puternica retea, de elita, a membrilor si Senior Advisorilor GRP, precum și a companiilor din intreaga lume, membre ale The Bosphorus Energy Club.

Aștept cu nerabdare sa ne intalnim in viitorul nu prea indepartat, pentru a identifica domeniile posibile de colaborare și parteneriat.

Domnul Dan Blanculescu, Senior Advisor poate fi contactat in orice moment pentru mai multe detalii cu privire la serviciile pe care vi le poate oferi la telefon: +4 0744 245 724 sau e-mail: dan.blanculescu@globalresourcespartnership.com

 

http://www.globalresourcespartnership.com/

http://www.bosphorusenergyclub.org/

 

 

 

Related Posts with Thumbnails