Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Blue Air estimează pentru acest an o cifră de afaceri în creştere cu 5%, la 160 milioane euro

A- A A+
Blue Air estimează pentru acest an o cifră de afaceri în creştere cu 5%, la 160 milioane euro

Directorul de strategie şi dezvoltare al grupului Romstrade, Gheorghe Răcaru, a declarat marţi că Blue Air a înregistrat în 2010 o cifră de afaceri de 150 milioane euro, transportând 1,5 milioane pasageri, şi vrea ca în acest an să ajungă la afaceri mai mari cu 5%, până la 160 milioane euro.

„În 2010, am operat cu 11 aeronave Boeing 707. Anul trecut a fost un an dificil, fiind nevoiţi, din cauza ratelor costisitoare, să returnăm proprietarilor o parte din aeronave, dar în paralel, din cele patru aeronave achiziţionate în leasing, în locul acestora am achiziţionat alte patru aeronave şi vrem să completăm până la mijlocul lunii aprilie cu încă o aeronavă flota aeriană”, a precizat Gheorghe Răcaru.

Totodată, directorul general operatorului aerian privat de tip low cost Blue Air, Sherif Ussama, a declarat marţi că Tribunalul Bucureşti a decis ridicarea sentinţei prin care compania a fost declarată insolventă la cererea Carpatair şi Service Excellence Solutions.

Compania Blue Air Transport Aerian SA face parte din grupul de firme Romstrade, deţinut de omul de afaceri Nelu Iordache.

Sursa: NewsIn

Related Posts with Thumbnails