Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Branduri de renume ca House of Art şi Levis, în faliment

A- A A+
Branduri de renume ca House of Art şi Levis, în faliment

Tribunalul Bucureşti a numit administrator judiciar Casa de Insolvență Transilvania pentru companiile Staff Collection și Corssa. Cele două companii operează în România rețelele de magazine House of Art, Fox, Levis și Eponge.

În perioada următoare Casa de Insolvență Transilvania va analiza activitatea Staff Collection și Corssa și va lucra alături de conducerea companiilor pentru a contura cel mai bun plan de reorganizare.

“Deși poate părea un pas înapoi, deschiderea procedurii de insolvență este, de fapt, un pas înainte pentru un manager. Este un moment crucial în viața unei companii, în care se pun bazele unui nou model de afacere. Experiența ne-a dovedit că, dacă planul de reorganizare este adecvat iar procedura demarează la momentul potrivit, ceea ce poate fi un eșec se transformă într-o nouă afacere de succes. Este ceea ce ne propunem și ne dorim pentru Staff Collection și Corssa” a declarat Adrian Lotrean, Senior Partner al CITR.

Casa de Insolvență Transilvania a gestionat procedura insolvenței a peste 400 de societăți comerciale și este reprezentă la nivel național.

Related Posts with Thumbnails