Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

BRD a semnat o nouă convenţie pentru finanţarea beneficiarilor din sectorul zootehnic pentru 2011

A- A A+
BRD a semnat o nouă convenţie pentru finanţarea beneficiarilor din sectorul zootehnic pentru 2011

BRD – Groupe Societe Generale a semnat marţi o nouă convenţie cu APIA şi Fondul de Garantare a Creditului Rural, în baza căreia va acorda credite pentru finanţarea capitalului de lucru al beneficiarilor plăţilor naţionale directe complementare pentru sectorul zootehnic, pentru anul 2011.

În baza acestui acord, deţinătorii de ovine, caprine şi bovine vor putea beneficia de prefinanţarea subvenţiilor ce urmează a fi primite de la Agenţia de Plăti şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA), în baza unei documentaţii simplificate.

BRD – Groupe Societe Generale deţine o pondere importantă din totalul creditelor acordate în acest sector, potrivit propriilor estimări, atât pentru întreprinderile mici şi mijlocii sau microîntreprinderi, cât şi pentru marile corporaţii.

BRD-Groupe Societe Generale este cea de-a doua bancă din România după totalul activelor şi are cea de-a doua capitalizare bursieră la Bursa de Valori Bucureşti. BRD face parte din Grupul Societe Generale, unul dintre cele mai mari grupuri de servicii financiare din zona euro.

Sursa: NewsIn

Related Posts with Thumbnails