Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

BRD lanseaza o aplicatie on-line de pre-calificare a proiectelor eligibile pentru fonduri europene

A- A A+
BRD lanseaza o aplicatie on-line de pre-calificare a proiectelor eligibile pentru fonduri europene

BRD – Groupe Societe Generale, prin intermediul site-ului dedicat www.fondurieuropenebrd.ro, le ofera acum celor interesati o aplicatie on-line de pre-calificare a proiectelor

Scopul aplicatiei este acela de a facilita accesul publicului larg la informatiile privind fondurile europene. Astfel, in functie de forma de organizare si de domeniul in care se doreste realizarea proiectului, clientul are acces la o fisa ce rezuma principalele informatii de care are nevoie (printre care: axa, masura, valoarea ajutorului nerambursabil, cheltuieli eligibile, etc.). BRD le ofera astfel clientilor posibilitatea de a evalua din timp oportunitatile legate de fondurile europene.

In egala masura, BRD colaboreaza cu peste 100 de societati de consultanta din Bucuresti si din fiecare judet din tara, oferind astfel clientilor o plaja bogata de selectie.

BRD – Groupe Societe Generale pune la dispozitia clientilor o linie telefonica dedicata, 0800. 80. EURO (0800.80.38.76 begin_of_the_skype_highlighting              0800.80.38.76      end_of_the_skype_highlighting), oferind si telefonic asistenta privind identificarea programelor de finantare disponibile.

Echipa EUROBRD va sta la dispozitie pentru informatii suplimentare la adresa eurobrd@brd.ro, precum si pe site-ul www.fondurieuropenebrd.ro

Related Posts with Thumbnails