Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Buletin Economic Saptămânal al BSEC

A- A A+

Camera de Comerț și Industrie a României – Camera Națională, prin amabilitatea Secretariatului Internațional al Consiliului de Afaceri al Organizației de Cooperare Economică la Marea Neagra are plăcerea de a vă prezenta Buletinul Economic Săptămânal al Consiliului de Afaceri BSEC pentru perioada 20-26 ianuarie 2014.

Acest Buletin Economic Săptămânal, emis de către Consiliul de Afaceri al BSEC include informații și noutăți despre oferte, expoziții, conferințe, întâlniri B2B și întâlniri bilaterale de afaceri dar și dezvoltările economice cheie în numeroase domenii din Statele membre ale Organizației de Cooperare Economică la Marea Neagră.

Prin aceasta acțiune, Secretariatul Internațional al Consiliului de Afaceri BSEC dorește să prezinte informațiile de afaceri și oportunitățile majore din regiunea extinsă a Mării Negre. De asemenea, pentru fiecare Stat membru se realizează o analiză a condițiilor economice și a riscurilor specifice curente și viitoare.

Mai multe detalii despre acest demers al Organizației de Cooperare Economică la Marea Neagra se pot obtine de la dl. Petru Russu, Consilier de Zona, Directia Reprezentare Camerala, Biroul Relatii Externe, tel: 021.319.00.88, fax: 021.311.75.12, e-mail: drc@ccir.ro.

The Weekly Economic News Bulletin 20-26 January 2014

Related Posts with Thumbnails