Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Bureau Veritas – un furnizor de incredere

A- A A+

 

1

Încă de la formare în 1828, Grupul Bureau Veritas a construit o expertiza completa recunoscută, ajutând clienţii să respecte standardele şi reglementările referitoare la calitate, sanatate si siguranta, mediu şi responsabilitatea socială

Reţeaua Grupului de birouri regionale şi locale gestionează relaţia cu clientii şi oferă o gamă largă de servicii inclusand servicii de inspecţie, de testare, audit, certificare, clasificare navala şi de asistenţă tehnică, formare şi outsourcing. Atunci când este cazul, Bureau Veritas poate furniza, de asemenea, servicii de consiliere.

Organizaţiile mari şi mici, private sau publice, se pot baza pe Bureau Veritas să le sprijine în protejarea marcilor, activelor şi afacerii. Firma noastra joaca un rol cheie în atât de gestionarea riscului cat şi in imbunătăţirea performanţelor.

Bureau Veritas dispune de aptitudini  multidisciplinare de la peste 39000 de angajaţi în 900 birouri şi laboratoare din întreaga lume.

Putem oferi companiei Dumneavoastra o gama completa de servicii – de la inspectii si audituri şi pana la testari,  analize si certificari. Vom caută să oferim companiei Dumneavoastra cele mai bune soluţie pentru fiecare categorie.

Descărcați aici portofoliul de servicii.

De curând Bureau Veritas a deschis un birou la Cluj-Napoca, informații suplimentare privind serviciile oferite de către companie putând fi obținute la de persoana de contact delegată pe zona centrala și de vest a Romaniei, doamna
Carmen ZIDARU –Business Developer Central West Romania.

Datele de contact ale domniei sale sunt:

GSM: +40 742 291 017
Fax: +4021 315 3990
E-mail: carmen.zidaru@ro.bureauveritas.com
——————————–
Bureau Veritas Romania
33-35-37,Calea Dorobantilor , Sc.B , Ap. B15
Platinia Business Center
Cluj – Napoca, Romania
www.bureauveritas.ro

Vizitați site-ul dedicat serviciilor de training oferite de către Bureau Veritas: www.bvtraining.ro

sursa: Bureau Veritas

Related Posts with Thumbnails