Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Business Diplomacy Conference, Joi 9 Noiembrie 2017, Sheraton Bucharest Hotel

A- A A+

Business Diplomacy Conference, Joi 9 Noiembrie 2017, Sheraton Bucharest Hotel

Bursa Romana de Afaceri organizeaza la Bucuresti in data de 9 Noiembrie 2017, in parteneriat cu Centrul de Strategii Aplicate, editia a doua a Conferintei de Business Diplomacy.

Cei 20 de speakeri din tara si strainatate – diplomati, oameni de afaceri si experti in relatii internationale, vor pune in dezbatere modalitatile prin care liderii de business interesati sa devina mai competitivi, pot imprumuta metode si tehnici din diplomatie, pentru a anticipa amenintarile si a exploata oportunitatile de afaceri aparute ca urmare a schimbarilor geopolitice, a evita conflictele si a face aliante strategice pentru a-si proteja interesele, rezolva problemele si dezvolta afacerile. Consideram ca accesarea de noi competente din diplomatie poate fi o resursa importanta pentru companiile romanesti interesate de extindere pe noi piete si relationare la nivel international.

Va rog sa gasiti aici: Prezentare si Agenda Business Diplomacy Conference 9.11.2017 Sheraton BucharestPrezentarea evenimentului, Agenda cu speakerii confirmati si subiectele abordate, toate detaliile fiind dealtfel disponibile si pe pagina web dedicata evenimentului: https://2017.business-diplomacy.ro

Atasam si Formularul de Inscriere. Fata de tariful de participare standard,  se ofera un discount de 30% reprezentantilor si membrilor Camerei de Comert si Industrie Cluj.

Va rugam sa returnati formularul completat pe adresa office@rbe.ro.

 

Sursa:

Bursa Romana de Afaceri  Bucuresti

 

preda@rbe.ro

Related Posts with Thumbnails