Camera Bilaterală de Comerș Bulgaria România organizează un eveniment adresat companiilor din industria de turism, 4 mai, ora 10 Hotel Sheraton Bucuresti


Camera Bilaterală de Comerș Bulgaria România organizează un eveniment adresat companiilor din industria de turism, 4 mai, ora 10 Hotel Sheraton Bucuresti

Camera Bilateral de Comert Bulgaria România si membrii sai GTC si Happy Tour, va organiza un eveniment in data de 4 mai, ora 10 Hotel Sheraton Bucuresti; –prezentarea unei noi inițiative comune “ Explore Burgas Summer Spirit and the unlimited offers that Romanian tourists can enjoy during their visits in the region”.

Aceste avantaje pot fi accesate de către orice turist român care ia parte la programul nostru cu ajutorul partenerilor tour operatori, fără costuri suplimentare pentru acestia.
Orasul si regiunea Burgas sunt destinatia de vara preferata pentru milioane de turisti din toata Europa. Regiunea oferă o mare varietate de solutii de calitate pentru ofertele de vacanță, sute de atractii pentru familiile cu copii – Aqua Parcuri, Spirit of Burgas – festival de muzică de vară, care aduce o mulțime de formații de muzică celebre și cântăreți, festivalul unic al cifrelor de nisip la Sea Garden in Burgas. Turistii pot vizita, de asemenea, frumoasa insula Sf. Anastacia și pot descoperi istoria antica – insula St.Anastacia este singura din Bulgaria, care este transformat în atracție turistică. Muzeul de istorie Aqua Kalide pastreaza o serie de exponate din secolul al II-lea î.Hr.
Mall Galleria Burgas / deținut de GTC / este cel mai mare centru comercial din regiune, nominalizat ca „Cel mai bun centru comercial din Bulgaria”. Centrul este singurul din Bulgaria, care are in oferta de vară turistică carduri de discount. Cardul poate fi utilizat în mai mult de 70 de magazine în cadrul centrului și oferă reduceri suplimentare la unele dintre cele mai renumite branduri de moda. Mai mult decât atât, în cadrul programului, pe baza de card, turistii se bucura de serviciu gratuit de transfer spre și dinspre zonele de cazare / statiuni la oraș Burgas – Mall Galleria Burgas.
Pentru a înțelege mai bine avantajele acestui program și regiunea geografică în care pot fi folosite, in cadrul evenimentului vor fi prezentate detalii cu privire la avantajele pentru toți operatorii de turism din Romania care pot sa le foloseasca ca servicii cu valoare adăugată, fără costuri pentru turiștii care doresc să viziteze regiunea .

 Evenimentul este adresat companiilor din industria de turism si industrii conexe, si poate fi un prim pas in colaborarea cu parteneri institutionali din Bulgaria sau in identificarea de noi oportunitati de colaborare cu companii din Bulgaria.

Descărcați aici. Invitatie participanti RO invitatia care contine mai multe detalii despre eveniment.

Avand in vedere numarul limitat de locuri, va rugam frumos sa confirmati si sa cereti confirmarea de participarea reprezentantilor Dvs si companiilor membre care doresc sa participe pana cel tarziu pe 29 aprilie, prin mail catre info@bccbr.com sau victor.stef@bccbr.com

 

 

Sursa:

Camera Bilaterala de Comert Bulgaria Romania