Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Camera de Comerţ Româno-Americană a emis următoarea declaraţie

A- A A+
 Camera de Comerţ Româno-Americană  sărbătoreşte cea de-a 25- a Aniversare

Camera de Comerţ Româno-Americană (RACC ™) a emis următoarea declaraţie:

Comunitatea Americană de Afaceri, prezentă cu investiţii în economia românească, are nevoie de un mediu bazat pe principiile predictibilităţii, transparenţei şi încrederii, promovate de statul de drept. Acestea sunt ingredientele necesare creşterii economice pe termen lung. Legislaţia care dezincriminează infracţiunile de corupţie, darea şi luarea de mită a funcţionarilor publici, pentru sume mai mici de 47.500 $ contravine principiilor fundamentale ale statului de drept. România este considerată o ţară prietenoasă din punctul de vedere al mediului de afaceri şi această legislaţie subminează imaginea României în comunitatea internaţională şi riscă să deterioreze, în mod fundamental, atractivitatea şi perspectivele de afaceri şi de investiţii ale naţiunii.

Camera de Comerţ Româno-Americană îşi exprimă speranţa că Guvernul României va deturna acest curs neproductiv şi va intra într-un dialog urgent şi transparent cu cetăţenii săi, ceea ce va conduce la promovarea încrederii în existenţa pieţei libere şi a unei economii de succes într-o mare naţiune, cu oameni extraordinari.

Camera de Comerţ Româno-Americană promovează comerţul şi investiţiile între Statele Unite şi România sprijinind obiectivele de afaceri ale membrilor săi prin organizarea de evenimente lunare, la care lideri politici şi de afaceri importanţi din ambele ţări abordează preocupări bilaterale. Sponsorizăm periodic seminarii şi conferinţe privind probleme juridice şi de legislaţie sau de evidenţiere a oportunităţilor de afaceri din zona industrială. CCRA are propriul său program de transmisiuni televizate în New York. Sponsorizăm misiuni economice cu specific industrial şi de investiţii în România, şi, de asemenea, găzduim delegaţii de afaceri în vizitele efectuate în Statele Unite ale Americii. Transmitem anunţuri pe fax şi e-mail pentru ca membrii noştri să fie permanent informaţi cu privire la problemele actuale şi pentru a facilita dezvoltarea afacerilor.

 

Dl. Mark A. Meyer, Esq.
Preşedinte CCRA™

Dl. Elias Wexler
Preşedinte CCRA NY

Consiliul de Administraţie al CCRA NY
raccnyc@gmail.com
Ewexler@racc.ro
www.RACC.RO

 

Sursa:

Camera de Comerţ Româno-Americană

125 Broad Street
New York, NY 10004,
(212) 471-8453
www.racc.ro

Related Posts with Thumbnails