Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Camera de Comert si Industrie a Romaniei – partener in organizarea la Bucuresti a Futurallia 2015

A- A A+

Camera de Comert si Industrie a Romaniei – partener in organizarea la Bucuresti a Forumului Intenational pentru Dezvoltarea Afacerilor, Futurallia 2015

Bucuresti, 10 iunie 2015: Cea de-a 20 editie a Forumului International pentru Dezvoltarea Afacerilor, Futurallia 2015 a fost deschisa miercuri, 10 iunie 2015, la Bucuresti in Centrul Expozitional Romexpo, cu sprijinul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei.

Forumul Futurallia este un eveniment dedicat managerilor care isi doresc dezvoltarea de parteneriate comerciale, industriale, financiare sau tehnologice, care au la dispozitie o retea globala de contacte. Este o ocazie unica pentru reprezentantii celor 40 de tari participante de a fructifica intalniri individuale B2B programate pe durata a doua zile, in care se pot stabili pana la 16 intalniri individuale cu parteneri de afaceri din diverse domenii de activitate.

Secretarul General Adjunct al CCIR, dl Vlad Dumitru, a amintit implicarea Camerei de Comert si Industrie a Romaniei in sustinerea antreprenoriatului din Romania in orientarea catre noi oportunitati stabile de business, urmarind promovarea companiilor romanesti pe pietele internationale si atragerea investitorilor straini in economia romaneasca.

“Invitatia de a deveni partener Futurallia vine ca o consecinta fireasca a activitatii curente a Camerei de Comert si Industrie a Romaniei care, zilele acestea, adera la obiectivul forumului FUTURALLIA, acela de a reuni intr-un singur loc sute de participanti la nivel mondial, societati nationale si internationale din toate sectoarele de activitate” a declarat dl Dumitru.

Anca Laura Ionescu, Secretar de Stat, Ministerul Energiei, IMM-urilor si Mediului de Afaceri a declarat: “Guvernul Romaniei, prin masuri concrete, sprijina mediul de afaceri pe care il doreste activ, stabil, transparent, bazat pe responsabilitate,  competitivitate si pe spirit anteprenorial, astfel incat oamenii de afaceri sa faca fata atat pe piata interna cat si pe pietele internationale”.

In opinia domnului senator Titus Corlatean, Forumul Futurallia ofera Romaniei sansa de a fi promovata ca “o platforma comerciala, de business, industriala si de tehnica inalta in cadrul tarilor prezente.”

In prezenta a numerosi antreprenori-producatori din 40 de tari, lideri de companii exportatoare sau cu potential si planuri de export au mai luat cuvantul ES Ambasadorul Frantei in Romania, dl Francois Saint-Paul, doamna Francoise Vilain, Vicepresedinte Futurallia.

Informatii de background

La aceasta editie aniversara, a XX-a, sunt asteptati sa participe reprezentanti din peste 700 de companii, in total aproximativ 1000 de participanti din 40 de state. Din estimari reiese posibilitatea a peste zece mii de intalniri in trei zile de forum. Guvernul Romaniei a sprijinit IMM-urile din Romania prin acordarea unei subventii de 70% din taxa de participare  primelor 100 de societati inscrise.

Sursa:

Camera de Comerţ şi Industrie a României

Departamentul Relaţii cu Membri
CCIR Business Center, B-dul Octavian Goga nr. 2,
sector 3, Bucureşti, România
Tel.: 021 319 01 10
Fax: 021 319 01 50
www.ccir.ro;

Related Posts with Thumbnails