CAMERA DE COMERT si INDUSTRIE Brașov – Invitație participare expo Ho.Res. – Style.Deco – 2015


CAMERA DE COMERT si INDUSTRIE Brașov – Invitație participare expo Ho.Res. – Style.Deco – 2015

CAMERA DE COMERT si INDUSTRIE Brasov  in parteneriat cu INTERNATIONAL TRADE & LOGISTIC CENTER SA organizeaza prima editie a  expozitiei specializate de produse si sisteme pentru amenajari interioare si exterioare precum si de  produse si servicii destinate industriei hoteliere si restaurantelor, cafenele, baruri, furnizorilor de servicii de catering.

Ho.Res. – Style.Deco – 2015 , se va organiza in perioada 22 – 25 octombrie  2015  la Centru expozitional International Trade & Logistic Center S.A. din  Brasov.

Descărcați aici: adeziune

Ho.Res. – Style.Deco – 2015 isi propune sa reuneasca producatori si furnizori din domenii ca : arhitectură, design, decoratiuni (ceramica, sticlarie, portelan) , amenajări interioare şi exterioare, mobiler, instalaţii apa si  termice, instalatii  electrice, materiale de construcţii şi finisaj, precum si producatori, distribuitori, importatori si exportatori de produse si servicii destinate industriei hoteliere si restaurantelor, cafenele, baruri, furnizorilor de servicii de catering.

La  Ho.Res. – Style.Deco2015, marile companii cu profil hotelier si de restauratie, pensiunile, restaurantele, barurile vor afla noile tendinte din industria ospitalitatii, atat din categoria dotari cat si din sectorul decoratiunilor si amenajarilor interioare si exterioare , avand ocazia  unor contacte directe cu producatorii sau furnizorii de produse si servicii specifice.

De aceea, credem ca Ho.Res. – Style.Deco2015 este cadrul cel mai potrivit pentru intalniri cu actualii si viitorii dumneavoastra clienti si beneficiari – hoteluri, restaurante si pensiuni din intreaga tara si din zonele  invecinate Brasovului precum si pentru beneficiari ca persoane fizice care doresc sa cunoasca si sa beneficieze de ultimele trenduri pe sectorul de amenajari interioare sau exterioare.

Ho.Res. – Style.Deco2015 va  constitui  o adevarata incantare pentru cei veniti sa gaseasca exponate menite a  bucura ochiul si sufletul, imbinand  intr-un mod fericit  latura artistica a unei expozitii cu aspectul comercial.

Ho.Res. – Style.Deco2015 va aduce in atentia publicului, intr-un singur loc, pe parcursul a 4 zile, toate informatiile, ofertele si produsele necesare pentru amenajarilor profesioniste in domeniul profesional – Hoteluri, Restaurante , Pensiuni , precum si celor din latura Home&Deco  !
În virtutea bunelor relaţii de colaborare între instituţii noastre, vă adresăm rugămintea să diseminaţi aceasta informatie în rândul MEMBRILOR Dvs. potential  interesati sa participe la astfel de manifestari in Romania precum si in randul celor interesati sa-si dezvolte afacerile in alte zone din  tara noastra.
Avand convingerea ca dorinta de a va promova originalitatea produselor , a tehnologiilor si echipamentelor companiilor din domeniu pe piata brasoveana va fi implinita prin participarea la acest eveniment, oferim companiilor membre ale Camerei pe care o conduceti  o reducere de 10% din taxa de participare si le asteptam sa ne onoreze cu prezenta la expo Ho.Res. – Style.Deco2015 si va trimitem alaturat prezentei , Adeziunea – Contract , precum si celelalte documente aferente , pe care va rugam sa ni le returnati completate si semnate , pana cel tarziu la data de 10.10.2015.

 

Pentru detalii suplimentare privind participarea la Ho.Res. – Style.Deco2015 va stam la dispozitie prin persoana de contact d-na Simona Cristina Ordace – Directia Relatii a CCI Brasov, tel. 0268/547085, e-mail: simona.ordace@ccibv.ro

 

 

Sursa:

CAMERA DE COMERT și INDUSTRIE Brașov