Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | CCICJ, Economic - Financiar

Camera de Comerţ şi Industrie premiază firmele de top ale Clujului

A- A A+
Camera de Comerţ şi Industrie premiază firmele de top ale Clujului

283 de firme clujene vor fi laureate in data de 10 noiembrie, în cadrul celei de-a XVIII a ediţie a Topului firmelor membre ale Camerei de Comerţ şi Industrie Cluj. Aceste companii au fost selecţionate în urma rezultatelor economice obţinute în anul 2010, criteriile de alegere fiind cifra de afaceri netă realizată, rata profitului din exploatare sau eficienţa utilizării resurselor umane.

Domeniul cu cel mai mare număr de laureaţi este cel al Industriei, de unde provin 107 firme. Acesta este urmat de Comert şi Turism cu 82 de companii, Servicii cu 53 de premianţi, Construcţii cu  21 de societăţi, Cercetare Dezvoltare şi High Tech cu 18 de premianţi şi Agricultură şi Pescuit cu 2 premianţi.

Prin intermediul acestui eveniment, Camera doreşte să-i premieze pe acei antreprenori, manageri sau patroni, care au încercat să-şi dezvolte afacerile într-o perioadă economică dificilă, chiar dacă acest lucru a presupus eforturi considerabile şi o mare atenţie în administrarea resurselor firmei. Totodată, aceşti oameni de afaceri s-au distins prin capacitatea de a discerne amploarea riscurilor pe care firmele lor şi le pot asuma.

Festivitatea, Gala Laureaţilor Firmelor Membre ale Camerei de Comerţ şi Industrie Cluj, va avea loc la Grand Hotel Italia şi va începe la orele 16.00. Topul firmelor CCICJ este unul dintre cele mai importante evenimente destinate mediului de afaceri clujean.

Related Posts with Thumbnails