Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Camera de Comerț si Industrie Româno-Germană -Propunere de colaborare cu firme din Bavaria

A- A A+

Camera de Comerț si Industrie Româno-Germană -Propunere de colaborare cu firme din Bavaria

Camera de Comert si Industrie Romano-Germana impreuna cu Ministerul Bavarez pentru Economie si Media, Energie si Tehnologie au placerea sa va invite sa participati la Bursa de Cooperare Romano – Germana ce se va desfasura la Cluj-Napoca si Bucuresti in perioada 10 -13 mai 2016.

Bursa este dedicata firmelor romanesti interesate sa dezvolte relatii de afaceri cu parteneri germani. Cele 24 de companii din Bavaria isi desfasoara activitatea in cele mai diverse domenii de la IT&C, industria constructiilor de masini, electronica si electrotehnica, agricultura si silvicultura, industria auto, servicii medicale, pana la tehnica de mediu.

Descărcați aici:  Lista de participanti un scurt profil al celor 24 de companii germane, inclusiv interesele lor de colaborare, interesate sa patrunda, respectiv sa isi consolideze pozitia pe piata din Romania.

In masura in care interesele Dumneavoastra coincid cu cele ale companiilor germane si sunteti interesat de o discutie cu una sau mai multe dintre acestea, va rugam sa ne comunicati optiunile Dumneavoastra, completand corespunzator formularul de participare Formular de participare_Delegatie Bayern 

Programul acestei manifestari va cuprinde discutii de afaceri bilaterale la mese separate de lucru. Participarea firmelor romanesti la aceasta bursa de cooperare este gratuita.

Va rugam sa transmiteti in scris confirmarea participarii si optiunile Dumneavoastra la fax nr. 021 2231050 sau prin e-mail sos.irena@ahkrumaenien.ro, pana cel tarziu miercuri, 27 aprilie 2016.

Pentru detalii suplimentare, va rugam sa  contactati  nr. de telefon +40 21 2079146 doamna Irena Sos, Marketing Consultant

Sursa:

Camera de Comert si Industrie Româno-Germană

Deutsch-Rumänische Industrie und Handelskammer

Str. Clucerului 35, etaj 2

011363 Bucuresti

Tel: +40 21 2079146

Fax:+40 21 2231050

www.ahkrumaenien.ro

 

 

Related Posts with Thumbnails