Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

CCIR face cunoscuta oportunitatea de participare la Forumul International de Comert si Investitii

A- A A+
CCIR face cunoscuta oportunitatea de participare la Forumul International de Comert si Investitii

Camera de Comert si Industrie a Romaniei – Camera Nationala, are placerea de a va face cunoscuta oportunitatea participarii la „Forumul International de Comert si Investitii”, organizat in parteneriat cu programul UNDP de Promovare a Comertului si Investitiilor la Marea Neagra, care se va desfasura in data de 21 iunie 2013, la Four Season Hotel, Baku, Azerbaidjan.

Scopul principal al acestui eveniment il reprezinta furnizarea unei platforme de dialog international intre institutiile financiare si sectorul privat. Forumul isi propune sa imbunatateasca climatul investitional, sa stimuleze dezvoltarea economica si sa promoveze afacerile regionale. Sunt asteptate companii din toate sectoarele pentru a putea identifica clienti si parteneri in regiune, avand termen limita pentru inregistrare la acest eveniment 24 mai 2013.

Cele mai reprezentative sectoare ce urmeaza sa fie discutate in cadrul Forumului sunt: agricultura, logistica si transporturi, constructii, IT si consultanta, turism, ambalare si energia verde.

Mai multe detalii despre acest eveniment se pot obtine de la dl. Petru Russu, Consilier de Zona, Directia Reprezentare Camerala, Biroul Relatii Externe, tel: 021.319.00.88, fax: 021.311.75.12, e-mail: drc@ccir.ro.

Related Posts with Thumbnails