Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Ce spune biroul tău despre tine?

A- A A+
Ce spune biroul tău despre tine?

În viața de afaceri avem foarte mare grijă la mesajele non-verbale și de imaginea proiectată către oamenii cu care avem de a face zi de zi. Fie ei clienți , parteneri, colegi sau angajați, înainte de a ne cunoaște deja își formează o primă impresie despre noi după felul cum ne îmbrăcăm, ceasul pe care-l purtăm sau mașina pe care  o conducem.

Dar cum rămâne cu biroul nostru? Biroul nostru poate povesti și în lipsa noastră. Desigur vorbele și faptele noastre pozitive sunt criteriile decisive, dar pot avea un impact mult mai redus dacă spațiul nostru de lucru ne contrazice. Dese ori petrecem mai mult timp în biroul nostru decât acasă, de aceea trebuie să avem mare grijă la amenajarea unui spațiu care ne stimulează creativitatea, ne ușurează munca, ne crește productivitatea… un loc unde ne simțim plini de energie.

În crearea acestui spațiu putem fi și noi de ajutor în alegerea bijuteriei coranei din încăpere, adică scaunul pe care stai. Pe langă faptul că trebuie să fie comod și să asigure o poziție de lucru sănătoasă, scaunul poate să fie și o sculptură, cu linii elegante precum silueta unei clădiri… cu cusături fine și precise ca și la costume create de maiștrii croitori… cu suprafețe în perfectă armonie cu biroul de epocă din lemn masiv sau cromul strălucitor de la stiloul nostru pretios.

După alegerea modelului cel mai potrivit, fiecare scaun din colecția noastră poate fi personalizat după cerințele  și gusturile fiecăruia. Pe lângă formele line se dorește și o ajustare facilă a unui scaun ergonomic. Unul dintre cele mai importante elemente este mecanismul care poate fi simplu, sincron sau asincron. Ajustarea avansată permite menținerea mișcării permanente a corpului, o asa numită ședere dinamică. Spătarul și șezutul acestora urmăresc și se adaptează în mod automat la mișcarea trunchiului utilizatorui, sprijinindu-l. Se poate alege materialul  tapițeriei, culoarea stofei sau nuanța lemnului pentru a se potrivi suta la suta cu designul încaperii dorite. La cererea specială a clientului putem adăuga monograma sau sigla preferată.

Pentru noi un scaun înseamnă mai mult decât un loc unde te poți așeza.  Știm că poate sa aibă și valoare sentimentală. De aceea suntem foarte încântați când un client vechi cere recondiționarea unui fotoliu care a fost companionul lor timp de 10-12 ani și încă doresc să-l păstreze. Faptul acesta zice ceva despre ei…dar și despre noi.

______________________________

S.C ANTARES ROMANIA S.R.L.

Cluj –  Napoca, Piata 1 Mai, nr. 4-5

Tel: 0264 – 45.45.50

Fax: 0317 – 30.16.89

E-mail: antares@scaune.ro

Related Posts with Thumbnails