CEA MAI FIABILĂ ȘI PROFESIONISTĂ SOCIETATE ROMÂNEASCĂ DE RECRUTARE A FORȚEI DE MUNCĂ DIN ASIA


CEA MAI FIABILĂ ȘI PROFESIONISTĂ SOCIETATE ROMÂNEASCĂ DE RECRUTARE A FORȚEI DE MUNCĂ DIN ASIA

Gia Vi Manpower Construction S.R.L., cea mai fiabilă și profesionistă societate de servicii de recrutare și plasare a muncitorilor din România, cu sediul in Brașov, cu o prezență notabilă în Vietnam, Myanmar, India, Nepal, Sri Lanka, Filipine, Pakistan, Bangladesh, Kenia, Ghana și în alte regiuni.

Specializați în furnizarea tuturor tipurile de lucrători calificați, semicalificați și necalificati pentru diverse industrii, în funcție de cerințele de muncă și oferă, de asemenea, servicii pentru companii din Europa, Africa și Orientul Mijlociu.

Furnizeză diverse tipuri de muncitori pentru drumuri, poduri și construcții de clădiri, industria de petrol și gaze naturale, societăți de construcții și reparații navale, echipaje de bord pentru companii maritime, agricultură și ferme de lactate, hoteluri, restaurante și lanțuri de fast-food, pescuit, industria produselor alimentare și de ambalaje, spitale și cămine de bătrâni sau pentru orice alt sector.

De asemenea, sunt specializați în furnizarea de toate categoriile de sudori cu certificări internaționale precum DNV, AWS, BV, NK, Lloyds, APAVE și TUV.

Dețin în baza noastră de date un număr foarte mare de personal talentat pentru toate pozițiile necesare în cadrul oricărui tip de industrie, selectat prin adoptarea unor procese de selecție riguroase și au grijă să ofere clienților soluții personalizate și să garanteze furnizarea acestora în timp util.

În funcție de nevoile dumneavoastră actuale sau viitoare de forță de muncă și vă oferă o propunere personalizată de angajare directă sau de închiriere a personalului necesar.

Vă rugăm să transmiteți un e-mail și vă vor răspunde pentru a oferi informațiile de care aveți nevoie sau să îl sunați pe dl Misaila Ioan Marcel (Manager pentru dezvoltarea afacerilor) pe mobil/WhatsApp: + 40(0) 753 786 788

Pentru informații în limba franceză sau engleză, vă rugăm să o contactați pe dna Zabrina Le (Administrator) pe Mobile/WhatsApp: + 40 (0)753 786 784 sau pe email: directorrecruitment786@gmail.com

Sursa:

Zabrina Le (Ms)

Administrator

GIA VI MANPOWER CONSTRUCTION S.R.L.

Str. Ioan Popasu Nr. 2, Bloc M8, Etaj 8, Ap.69, Brașov 500170, Romania.

Telefon:+ 40(0)368 808 503   /  Fax:  +40(0)368 808 503

Email: info@gvmanpower.ro / Web: www.gvmanpower.ro

                  SPECIALIST RECRUTARE ASIATICĂ