Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Centrul de Formare, Perfecţionare Profesională şi Resurse Umane al CCI Cluj vă invită să vă perfecţionaţi în următoarele domenii

A- A A+
Centrul de Formare, Perfecţionare Profesională şi Resurse Umane al CCI  Cluj vă invită să vă perfecţionaţi în următoarele domenii

ELABORAREA STRATEGIILOR DE MARKETING

Perioada: 7 – 9 februarie 2012, orele 16,00 – 20,00

Tematica: Teoria şi practica elaborării unei strategii de marketing eficientă pentru firmă. Punctele cheie ale elaborării strategiilor de marketing, componenţa şi conducerea echipei de planificare, capcanele care duc la un eşec sigur. Etapele prin care ajungem la rezultatele dorite şi modul de implementare a planului prin programe de marketing. Scurtele prezentări teoretice vor fi urmate de activităţi practice apelîndu-se la jocuri situaţionale şi lucrul în echipă, pentru a fixa mai bine cunoştinţele dobândite.

Taxa de înscriere: 200 lei/participant (preţul include TVA) – pentru membri CCI Cluj; 220 lei/participant (preţul include TVA) – pentru nemembri.

Data limită de înscriere: 6 februarie 2012

CURS DE SECRETARIAT

14  – 16  februarie 2012, orele 16,00 – 20,00

Tematica: Cunoştinţe administrative de bază (scrisori, documente, contracte, procese verbale etc.). Gestionarea documentelor. Gestionarea electronică a documentelor. Calculatorul. Telefonul. Telefax. Reguli în exercitarea funcţiei de secretar. Protocol. Cunoştinţe etice în munca de secretariat.

Taxa de înscriere: 240 lei/participant (preţul include TVA) – pentru membri CCI Cluj; 264 lei/participant (preţul include TVA) – pentru nemembri.

Data limită de înscriere: 13 februarie 2012

STABILIREA CRITERIILOR DE EVALUARE  PROFESIONALĂ

A ANGAJAŢILOR

22 februarie 2012, orele 16,00 – 20,00

Tematica: Stabilirea criteriilor de evaluare a activităţii profesionale în contractul individual de muncă. Includerea criteriilor şi procedurilor de evaluare profesională a salariaţilor în Regulamentul Intern. Criteriile de performanţă şi efectele pozitive pe care le au în managementul resurselor umane. Elaborarea criteriilor de performanţă (analiza postului;elaborarea catalogului de competenţe; tipologia criteriilor de performanţă; stabilirea criteriilor de performanţă).Stabilirea în practică a criteriilor de performanţă (integrarea la locul de muncă; evaluarea performanţei; formarea personalului; dezvoltarea carierei).

Taxa de înscriere: 240 lei + TVA/participant.

Data limită de înscriere: 21 februarie 2012

DOCUMENTATIA SISTEMULUI DE MANAGEMENT AL CALITATII

Perioada: 28 februarie 2012, orele 15,00 – 20,00

Tematica: Conştientizarea importanţei documentaţiei smc. Se ştie că nu e uşor să se formeze o documentaţie corespunzătoare într-un sistem de management al calităţii.

Paşii necesari pentru a avea o documentaţie eficientă şi nu sperietoare într-un sistem de management al calităţii.

Taxa de înscriere: 90 lei/participant (preţul include TVA) – pentru membri CCI Cluj; 99 lei/participant (preţul include TVA) – pentru nemembri.

Data limită de înscriere: 27 februarie 2012

Informaţii cursuri la Centrul de Formare, Perfecţionare Profesională şi Resurse Umane al Camerei de Comerţ  şi  Industrie  Cluj (str.Horea nr.3, et.III, cam.302,  tel:0364-730989, e-mail:aurelia@ccicj.ro).

Related Posts with Thumbnails