Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Climate-Kic Accelerator de business

A- A A+

Climate-Kic Accelerator de business

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, in calitate de coordonator al programului Climate KIC in România, cel mai mare parteneriat public-privat de inovare din Europa concentrat asupra schimbărilor climatice, finantat de EIT- Institutul Eurpoean pentru Inovare si Tehnologie (www.climate-kic.org) doreste sa va faca cunoscut programul : Climate-Kic Accelerator, cel mai mare accelerator „cleantech” din Europa pentru stagiile inițiale ale startup-urilor, axat pe pregătirea acestora pentru primii investitori și clienți și sprijinirea dimensionării corecte a afacerii.

Până pe 3 iulie 2017 sunt acceptate aplicatii in cadrul Etapei a 2-a a Acceleratorului: Model de Afacere – Validare & Primii clienți (Business Model Validation & First Customers).

În această etapă, firmele au acces la granturi, la coaching dar și la fonduri care să acopere  necesitatile dezvoltării afacerii. Echipele se pot axa pe atragerea primilor clienți și pe un proces iterativ de validare a modelului de afaceri, în timp ce primesc sprijin continuu de la experți și mentori și participă la activitățile programului și ateliere de lucru.

Echipele/start-up -urile care aplică pentru etapa a 2-a a Climate-Kic Accelerator beneficiază de: coaching și formare profesională, mentorat și networking, participare la bootcamp-uri intensive , acces la partenerii Climate-Kic, sprijin financiar în valoare de 15.000 euro.

Înscrieri se pot face la :http://www.climate-kic.org/ris/accelerator

Regăsiti aici: Climate-Kic Accelerator ,RIS-Accelerator-Callsi flyerul descriptiv al programului.

Sursa:
Badulescu Cristina
Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis
Centrul de Informare Tehnologica Competech
Piata Victoriei, Nr. 3, 300030 Timisoara
Tel: +40 372-185286
Fax: +40 256-706211
E-mail: cbadulescu@cciat.ro
http://www.cciat.ro

Related Posts with Thumbnails