Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Cluster Mobilier Transilvan – proiect nou finanțare COSME – coordonare consorțiu internațional piețe terțe

A- A A+

Cluster Mobilier Transilvan – proiect nou finanțare COSME – coordonare consorțiu internațional piețe terțe

Initiativa internationala a Clusterului Mobilier Transilvan din 2020 a fost apreciata de catre Comisia Europeana si acceptata spre finantare pentru o perioada de 3 ani prin proiectul COSME – Clusters Go International: FGOI – „Fostering Single EU Market, Grabbing Third Countries Markets” (atasat extras din raspunsul de acceptare spre finantare).

Clusterul Mobilier Transilvan va coordona un consortiu international format din 8 clustere – 6 tari -România, Bulgaria, Slovenia, Cehia, Spania si Suedia- pentru a ne armoniza eforturile de a merge impreuna spre 4 piete tinta: Egipt, Africa de Sud, SUA si Canada. Ambitia proiectului este de a sustine cat mai multe produse si servicii europene si care sa ajunga pe aceste piete.

Acest proiect va completa initiativele CMT mature aflate deja in implementare prin celelalte proiecte derulate in consortii internationale, la care se adauga si cele nationale:

– studiile & cercetarile din cele 4 piete europene: Romania, Italia, Spania si Polonia + dezvoltarea unei curricule comune de design prin proiectul Erasmus + prin INTRIDE;

– contributia la marketplace-ul european RAMP, platforma digitala de intalnire si finantare pentru producatori, furnizori tech si artisti prin proiectul Horizon 2020 – Better Factory.

Prezentul mesaj merge in special spre aceia care au interese intr-una sau mai multe dintre pietele tinta ale acestui proiect: Egipt, Africa de Sud, SUA si Canada. Doar printr-un efort colectiv si implicare comuna vom putea valorifica la adevaratul potential aceste oportunitati.

p.s. Pentru mai multe detalii despre activitatile si proiectele clusterului va invit sa vizitati siteul clusterului, in versiunea proaspata si actualizata: www.mobiliertransilvan.ro, precum si pagina de facebook: https://www.facebook.com/ClusterMobilierTransilvan

Sursa:

Cluster Mobilier Transilvan

Str. Trifoiului, nr. 53, Cluj-Napoca

www.mobiliertransilvan.ro

Related Posts with Thumbnails