Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

CNADNR va efectua, între 19-25 septembrie, acţiuni de verificare a achitării rovinietei în toată ţara

A- A A+
CNADNR va efectua, între 19-25 septembrie, acţiuni de verificare a achitării rovinietei în toată ţara

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) anunţă că va organiza, în perioada 19 – 25 septembrie, în parteneriat cu Inspectoratul General al Poliţiei Române, acţiuni de verificare a achitării rovinietei în toate judeţele din ţară.

„Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, în parteneriat cu Inspectoratul General al Poliţiei Române, organizează în perioada 19 – 25 septembrie acţiuni de verificare în trafic a respectării prevederilor Ordonanţei Guvernului nr. 15/2002 privind aplicarea tarifului de utilizare şi a tarifului de trecere pe reţeaua de drumuri naţionale din România, cu modificările şi completările ulterioare”, se arată în comunicat.

Acţiunile se vor desfăşura zilnic în toate judeţele din ţară şi vor avea drept obiectiv verificarea achitării rovinietei şi a respectării prevederilor legale în vigoare privind circulaţia pe drumurile publice.

Potrivit CNADNR, iniţiativa vine pe fondul creşterii volumului de autovehicule pe reţeaua de drumuri naţionale din România, ceea ce face necesară intensificarea activităţilor de control a rovinietei pe arterele rutiere unde nu sunt instalate sisteme automate de supraveghere a traficului.

Sursa: NewsIn

Related Posts with Thumbnails