Codul Muncii se schimba din nou


Asigurati-va ca sunteti la zi cu modificarile legislative


In 2011 au aparut peste 100 de modificari in legislatia muncii, jurisprudenta instantelor specializate in dreptul muncii, contractele colective de munca si practica inspectoratelor de munca. Din punct de vedere legislativ, anul 2012 a adus cel putin la fel de multe modificari ca anul precedent.

Cat de bine cunoasteti Codul Muncii?

Faceti un test! (Si aflati, totodata, o modalitate incredibila de a va pune la curent
INSTANTANEU cu orice modificare a legislatiei muncii!) Start pentru test!

1. Care este singura clauza a contractului individual de munca pe care, ca angajator, o puteti modifica unilateral? >>>raspunsul aici

2
. Hotarati ca un salariat sa urmeze un curs de formare profesionala, dar acesta refuza. Puteti considera refuzul o abatere disciplinara?
>>> raspunsul aici

3.
Daca un salariat va actioneaza in instanta, sunteti obligat sa-i acordati concediu pentru a merge la proces?
>>> raspunsul aici

4.
Pentru un angajat cu CIM cu timp partial de munca mai platiti comision la ITM avand in vedere ca functia sa de baza este la o alta unitate, unde i se plateste acest comision?
>>> raspunsul aici

5.
Directorul general poate beneficia de concediu fara plata?
>>> raspunsul aici
CD-ul Consilier Codul muncii contine 53 de capitole, cu o densitate incredibila de informatii practice, iar aceste capitole acopera tot ce tine de HR >>> CLICK AICI pentru Cuprinsul integral
Atentie! Va oferim, doar acum, Reducere de 20% pentru CD Consilier Codul Muncii. Platiti doar 478.51 lei, fata de pretul standard de 596.23 lei!

>>> click aici pentru detalii
Aveti astfel siguranta ca, ori de cate ori consultati acest CD cu Legislatia muncii, ceea ce cititi este varianta in vigoare chiar in acel moment!

Este exclus sa fi aparut ceva nou si dvs. sa nu stiti!

De exemplu, aflati din Consilier Codul muncii
(subiectele sunt selectate absolut aleatoriu):


>>> CLICK AICI pentru Cuprinsul integral

CD-ul va ofera acces instantaneu la articolul din legislatia muncii care se aplica problemei specifice cu care va confruntati. Si asta fara stresul ca ati putea sa intelegeti/interpretati ceva gresit!

Si ce poate fi mai linistitor decat sentimentul ca ati aplicat legea corect (in varianta actualizata la secunda!) si ca inspectorii ITM nu au de ce sa se agate?


DA, doresc sa comand editia noua a CD-ului Consilier Codul Muncii