Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Companiei CORDIA – filiala a grupului Futureal- caută companii românești

A- A A+

Companiei CORDIA – filiala a grupului Futureal-  caută  companii românești 

Ambasada Ungariei prin Biroul Economic și Comercial transmite inițiativa companiei CORDIA, care este o filială a grupului Futureal. 

Grupul Futureal este unul dintre cei mai importanti dezvoltatori imobiliari si investitori din Europa Centrala si de Est. Vezi: https://www.futurealgroup.com/ro/who-we-are/

Grupul este cunoscut în primul rând pentru proiectele sale de dezvoltare imobiliară și investiții, realizate de cele două filiale principale, Futureal Development, o companie comercială imobiliară și Cordia, dezvoltator rezidențial. Compania are, de asemenea, operațiuni extinse în alte domenii: portofoliul său include gestionarea fondurilor, investiții globale oportuniste pe termen lung în titluri publice și private, investiții în capital de risc, credite neperformante, tranzacții de factoring și finanțări structurate.

CORDIA este o filială a grupului Futureal: dezvoltă proprietăți imobiliare rezidențiale. Obiectivul pe termen mediu este de a deveni principalul dezvoltator rezidențial al regiunilor din Europa Centrală și de Est și din Europa de Sud-Est. Cordia este prezent în Budapesta, București, Cracovia și Varșovia, dar continuă să-și extindă activitățile cu noi și noi domenii.

„Construim case sigure, viabile, moderne, cu soluții arhitecturale unice, multe dintre ele au primit premii profesionale de prestigiu.

CORDIA Management Ltd. colaborează cu un grup subcontractanți stabili, dar acordă o atenție deosebită extinderii și actualizării sale continue.

Compania este, de asemenea, deschisă pentru construirea de parteneriate străine. Ei caută subcontractanți și specialiști în România, în special în următoarele domenii de specialitate:

  • Construcție din beton armat (cofraje, beton, oțel armat);
  • Inginerie în construcții (drenaj de apă, încălzire, răcire, ventilație);
  • Instalație electrică (curenți puternici și slabi);
  • Lucrări de construcții (zidărie, betonare, tencuieli);
  • Fabricarea și instalarea ușilor și ferestrelor din PVC (plastic) și din metal (oțel și aluminiu);
  • Executarea unor lucrări la scară mică (întreprinderi care realizează instalarea plăcilor de ghips, vopsirea și acoperirea la cald la rece).

Cordia caută companii românești care vor o colaborare reciproc avantajoasă în proiectele actuale sau viitoare de proprietăți rezidențiale, și sunt deschiși să lucreze în Ungaria sau în altă parte. Domeniul de activitate al partenerilor solicitați trebuie să fie în concordanță cu numerele CAEN enumerate aici:Companii romanesti_Cod CAEN

 

Sursa:

Ambasada Ungariei, București
Biroul Economic și Comercial

020467 Bucureşti, Str. Alexandru Philippide nr. 12., sector 2.

Tel.: +40 21 231 2128

Fax: +40 21 231 0106

Related Posts with Thumbnails