Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Competitia internationala ClimateLaunchpad 2021

A- A A+

Competitia internationala ClimateLaunchpad 2021

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în calitate de partener oficial în România al EIT Climate-KIC, invită potențialii candidați să aplice cu idei inovatoare pentru un loc în marea finală a competiției globale ClimateLaunchpad, cea mai mare competiție de idei inovatoare “prietenoase cu mediu”.

Misiunea competiției este aceea de a dezvolta potențialul de tehnologii și soluții inovatoare și de a crea oportunități pentru inovatori în vederea atenuării efectelor schimbărilor climatice.

ClimateLaunchpad este un program european de pre-accelerare pentru idei inovatoare “prietenoase cu mediu”, cu o componenta de antreprenoriat, conceput pentru a susține  inovațiile care conduc la un viitor cu emisii scăzute de dioxid de carbon.

Cele mai bune idei vor fi selectate, iar echipele vor participa la un bootcamp intensiv susținut de lectori internaționali, în cadrul căruia vor avea posibilitatea de a-și valida ideea, vor urma sesiuni de instruire, coaching (tehnici de pitching, business canvas etc.), networking. Vor fi organizate, în mediul online, competiții naționale, finale regionale și Marea Finala Globală, în cadrul cărora ideile vor fi evaluate de către un juriu internațional format din experți în domeniu, ce ofera vizibilitate echipelor in fața viitorilor clienți și a potențialilor investitori.

Aplicația este deschisă, iar termenul limită este 30 Aprilie 2021.

Detalii despre posibilitatea de acces la program și înscrieri: www.climatelaunchpad.org

Infomații suplimentare se pot obține la telefon 0721 896 961, e-mail: cbadulescu@cciat.ro, personă de contact: Cristina Bădulescu – coordonator Hub EIT Climate-KIC România/ CCIAT.

Descărcați aici:


Detalii referitoare la proprietatea, confidențialitatea, dezvăluirea, copierea, distribuirea, trimiterea din eroare și scanarea conținutului/eventualelor atașamente vă rugăm să le accesați aici

Sursa:

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș

Related Posts with Thumbnails