Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Uncategorized

COMUNICAT DE PRESÃ

A- A A+

COMUNICAT DE PRESÃ

Ref: operațiunea „Revelion 2016”

Dupã finalizarea primei etape a operațiunii “Cristal” și pânã la reluarea acesteia, la începutul lui 2016, conducerea ANAF a decis ca toate resursele operative și materiale implicate în verificarea centrelor engros din toatã țarã sã fie relocate în cadrul unei noi operațiuni denumitã „Revelion 2016”.

Astfel, în intervalul 31.12.2015 – 05.01.2016, inspectorii antifraudã vor controla, la nivelul întregii țãri, localurile care organizeazã petreceri de revelion.

În cadrul acestei operațiuni se urmãrește verificarea modului în care operatorii economici au înregistrat  sumele încasate pentru pachetele de revelion vândute, precum și încasãrile din seara de revelion care nu au fost prinse în pachetele respective.

Acțiunea se bazeazã pe monitorizarea ofertelor organizatorilor. În etapa de predocumentare, pe baza datelor din surse deschise și proprii legate de capacitatea localurilor, numãrul pachetelor oferite la vânzare, cuantumul aprovizionãrilor și înregistrarea acestora în evidențele contabile, s-a alcãtuit profilul de risc și eșantionul de verificat.

 

 

SERVICIUL COMUNICARE, RELAŢII PUBLICE ŞI MASS-MEDIA

Sursa:

AGENTIA NATIONALA DE ADMINISTRARE FISCALA
Serviciul comunicare, relatii publice si mass media
021.3871000/1105
021.3199857/fax
presa.anaf@mfinante.ro
str. Apolodor nr 17, sector 5, Bucuresti

Related Posts with Thumbnails