Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

COMUNICAT DE PRESĂ AEROPORTUL INTERNAȚIONAL „AVRAM IANCU” CLUJ marcarea unui an de operare pe ruta aeriană, Cluj-Napoca – Varșovia – Cluj-Napoca

A- A A+

AEROPORT

COMUNICAT DE PRESĂ AEROPORTUL INTERNAȚIONAL „AVRAM IANCU” CLUJ

marcarea unui an de operare pe ruta aeriană, Cluj-Napoca – Varșovia – Cluj-Napoca

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj și compania aeriana LOT Polish Airlines organizează în data de joi,  20 aprilie 2017, orele 13:00 în aerogara veche a o conferință de presă pentru marcarea unui an de operare pe ruta aeriană, Cluj-Napoca – Varșovia – Cluj-Napoca.

Transportatorul aerian polonez a oferit și oferă în continuaare pasagerilor o rețea extinsă de conexiuni convenabile, către zeci de destinații din Polonia, Europa, S.U.A., Canada și Asia.

Intensificarea relațiilor comerciale, potențialul de dezvoltare și perspectivele economice ale regiunii, dar și condițiile prielnice pentru investiții și pentru dezvoltarea de afaceri în regiunea Transilvaniei, s-au intensificat în ultimul an și datorită legăturii create între cele 2 orașe Cluj-Napoca și Varșovia.

Având în vedere că acest eveniment are un rol semnificativ în promovarea atât a județului Cluj, cât și a orașului Cluj-Napoca printre invitați se numără Consulul Onorific al Republicii Polone la Câmpia Turzii – domnul Robert Milczarek, Prefectul Județului Cluj – domnul Gheorghe Vușcan precum și Președintele Consiliului Județean Cluj – domnul Alin Tișe. Totodată,  evenimentul va reuni consilieri județeni, reprezentanți ai companiei aeriene LOT Polish Airlines, precum și reprezentanți ai presei locale și ai mediului aeroportuar.

 

Programul evenimentului se va derula după cum urmează:

12:30 – 13:00 – întâmpinare invitați și presă;

13.00 – 13.40 – conferința de presă 1 an de operare Cluj-Napoca – Varşovia;

13.40 – 14.15 – networking.

 

 

 

 

Sursa:

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj

BIROU MARKETING I MARKETING OFFICE

Departament Comercial | Commercial Department

 Str. Traian Vuia nr. 149-151,RO-400397

Tel:+40.264.307.500   Fax:+40.264.416.712

relatii_publice@airportcluj.ro

www.airportcluj.ro

Related Posts with Thumbnails