Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

COMUNICAT DE PRESĂ David Ciceo, directorul general al Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj, speaker la Conferința de la Munchen „Smart Airports”

A- A A+

AEROPORT

COMUNICAT DE PRESĂ

 David Ciceo, directorul general al Aeroportului Internațional

„Avram Iancu” Cluj, speaker la Conferința de la Munchen „Smart Airports”

 

 

Aeroportul Internațional Cluj este reprezentat de domnul David Ciceo la o prestigioasă conferință din domeniul aviației. Directorul general al aeroportului clujean a fost invitat în calitate de speaker la „Smart Airports Conference-Preparing for 2030 and Beyond”, eveniment care se  desfășoară în perioada 9-12 octombrie 2017, la Munchen, Germania.

 

În cadrul conferinței, specialiști din domeniul aeronautic vor dezbate noile tendințe din aviația civilă și vor propune cele mai eficiente soluții pentru dezvoltarea industriei aeroportuare. Pe lista invitaților se află  reprezentanți ai celor mai mari aeroporturi din Europa, precum Munchen, Paris sau Bruxelles.

 

La invitația organizatorilor, David Ciceo, directorul general al Aeroportului Internațional Cluj a susținut o prezentare la sesiunea intitulată „The Design Lab”. Acesta a vorbit despre  dezvoltarea  infrastructurii și a strategiilor care vor fi implementate la Aeroportul Cluj,  în contextul în care,  până în 2030 se estimează că traficul de pasageri va ajunge la 7 milioane.

 

Alături de David Ciceo, în cadrul aceleiași sesiuni au  mai susținut prezentări reprezentanți ai aeroporturilor din Budapesta și Zurich.

Sursa:

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj

Birou relații publice


Str. Traian Vuia nr. 149-151,RO-400397

Tel:+40.264.307.500  Fax:+40.264.416.712

relatii_publice@airportcluj.ro

www.airportcluj.r

Related Posts with Thumbnails