Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Comunicat de presă – Licitatia de utilaje Colosus

A- A A+

Comunicat de presă – Licitatia de utilaje Colosus

Compania COLOSUS este prima companie din România care doreste sa organizeze un eveniment care are ca obiectiv contribuirea la o schimbare majora a mediului de afaceri din România prin afaceri facute cu integritate si caracter.

TITLU SUGERAT: Participa la prima editie, LICITAŢIA DE UTILAJE second-hand  Colosus

LICITAȚIE DE UTILAJE SECOND – HAND – Cluj Napoca

Prima LICITAȚIE DE UTILAJE SECOND – HAND din Romania

Participa la LICITAȚIE DE UTILAJE SECOND – HAND Colosus

SUBTITLU: COLOSUS este prima licitaţie de utilaje, camioane, mașini și avioane second-hand din România

ŞAPOU: Compania cu capital 100% românesc Colosus își propune să sprijine piața echipamentelor second-hand din România prin servicii oferite cu profesionalism şi excelență.

Scopul nostru este să contribuim la schimbarea majoră a mediului de afaceri din România prin relaţii de business bazate pe corectitudine, iar viziunea noastră pentru următorii ani este ca unul din cinci utilaje second-hand din România să fie achiziționate prin Licitația Colosus.

Licitația va găzdui la prima ediție peste 50 de utilaje din trei industrii: tehnică agricolă, utilaje de construcții și pentru transporturi.

De ce să participaţi la licitaţie?

Unul dintre principalele beneficii ale unui participant la licitație este acela că poate achiziţiona un utilaj bun, verificat și testat, la un preț sub cel al pieței de utilaje second-hand. Participanții vor putea testa utilajele verificându-le eficiența și starea tehnică. Pentru prima dată, aceștia vor avea posibilitatea ca la o licitație de utilaje să facă achiziții tehnice prin leasing. Pentru a spori siguranța cumpărătorilor, Licitația Colosus le oferă o garanție pentru viciile ascunse ale utilajelor timp de 7 zile.

Licitația are o procedură simplă cu 5 pași:

  • Înscrierea la licitație completând un formular de înscriere, urmând să primești lista cu utilajele care vor fi la licitație;
  • Participarea fizică la licitație;
  • Testarea utilajelor și discuții cu furnizorii;
  • Licitarea pentru utilajul dorit;
  • Stabilirea cu furnizorul a termenilor și condițiilor de achiziție.

De ce să vinzi utilaje la licitația Colosus?

Dealerii români de utilaje second-hand îşi pot vinde ușor și rapid stocul la această licitație. Aceștia scapă de costurile logistice mari ale utilajelor, fiind o licitație desfășurată în România, dar și de costurile operaționale cu depozitarea și cheltuielile cu publicitatea.

Detalii pot fi obținute pe site-ul licitației colosus.ro și la numărul de telefon 0722 438 060.

Date despre licitație:

  • CÂND? – 26 octombrie 2018
  • UNDE? – comuna Gilău, Str Principală, nr. 1333, județul Cluj

 

Sursa:

horia.cetean@gmail.com

 

Related Posts with Thumbnails