Comunicat de presă Ministerul Finanțelor Publice a plătit premiile câștigătorilor Loteriei bonurilor fiscale din august


Comunicat de presă
Ministerul Finanțelor Publice a plătit premiile câștigătorilor Loteriei bonurilor fiscale din august

Ministerul Finanțelor Publice a virat în data de 12 noiembrie a.c., sumele aferente premiilor în urma extragerii care a avut loc în data de 16 august a.c. Fondul de premiere de 1 milion de lei a fost împărțit între cele 15 persoane care au depus cereri de revendicare însoțite de bonuri câștigătoare valide. Valoarea netă a fiecărui premiu este de 56.096 de lei, în urma reținerii impozitului prevăzut de reglementările în vigoare.

Vă reamintim că, MFP a organizat în data de 16 august a.c. extragerea lunară a Loteriei bonurilor fiscale la care au participat bonurile emise în perioada 1 – 31 iulie a.c. Câștigătoare au fost bonurile emise în data de 23 iulie 2015, în valoare de 364 de lei.

Plăți anterioare efectuate de către MFP

Câștigurile aferente primei extrageri ocazionale organizate în data de 13 aprilie a.c., extragere la care au participat bonurile fiscale emise în intervalul calendaristic 2 februarie – 28 martie 2015, au fost plătite în data de 13 iulie a.c. Numărul bonurilor fiscale validate de administrațiile fiscale care au fost luate în considerare la stabilirea valorii unui premiu a fost de 17.902 de lei, astfel încât, după împărțirea fondului de premiere la numărul total al bonurilor fiscale câștigătoare revendicate în termen, a rezultat un premiu cu o valoare de 56 de lei.

MFP a plătit în data de 25 septembrie a.c., premiile aferente extragerii ocazionale organizate în data de 28 iunie a.c., la care au participat bonurile fiscale emise în intervalul calendaristic 29 martie – 31 mai 2015.

Valoarea brută a unui premiu a fost de 10.000 de lei, ca urmare a împărțirii fondului de premiere de 1.000.000 lei la numărul maxim de 100 de câștigători. Cele 100 de bonuri câștigătoare au fost stabilite în cadrul celei de a doua etape de selecție – extragerea organizată în data de 6 august 2015. Valoarea netă a fost de 8.496 de lei pentru fiecare câștigător.

În data de 14 octombrie a.c. s-au virat sumele aferente premiilor acordate în cadrul extragerii la Loteriei bonurilor fiscale organizate în data de 19 iulie a.c., pentru bonurile emise în iunie 2015. Fondul de premiere de 1 milion de lei a fost acordat celor patru persoane care au depus cereri de revendicare însoțite de bonuri câștigătoare valide – bonuri emise în data de 1 iunie 2015, cu valori de 509 de lei. Valoarea netă a fiecărui premiu a fost de 210.096 de lei, în urma reținerii impozitului.

Extragere ocazională cu prilejul sărbătorilor de iarnă

Ministerul Finanțelor Publice va organiza în luna decembrie 2015 o extragere ocazională cu prilejul sărbătorilor de iarnă, la care vor participa bonurile fiscale emise în perioada 1 septembrie – 31 noiembrie 2015.

Informații despre loteria bonurilor fiscale pot fi găsite și pe paginile de twitter (MFP Romania) și  facebook (www.facebook.com/mfpromania/) ale MFP.

Biroul de presă
Ministerul Finanţelor Publice
Tel./fax: 021/319.97.35

 

 

Sursa:

Ministerul Finanţelor Publice

Serviciul de comunicare, relaţii publice, mass media şi transparenţă