Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Comunicat de presa_participarea CCIR la cel de al 9-lea Congres Mondial al Camerelor de Comert

A- A A+

Camera de Comert si Industrie a Romaniei participa la cel de al 9-lea Congres Mondial al Camerelor de Comert, organizat de Federatia Mondiala a Camerelor de Comert

Camera de Comert si Industrie a Romaniei, prin intermediul dlui. Mihai Daraban, presedintele CCIR, este reprezentanta la cel de al 9-lea Congres Mondial al Camerelor de Comert, organizat in perioada 10 – 12 iunie 2015 la Torino, Italia.

Aceste eveniment, organizat o data la doi ani, reprezinta principala platforma de discutii intre liderii Camerelor de Comert din intreaga lume si ofera posibilitatea unui schimb de informatii si bune practici. Totodata, reprezentantii Camerelor de Comert folosesc acest prilej pentru a transmite comunitatii internationale dificultatile intampinate de agentii economici care desfasoara activitati de comert exterior.

Congresul isi propune sa dezvolte proiecte concrete prin care Camerele de Comert vor putea consolida relatia cu reprezentantii comunitatii de afaceri si vor sprijini agentii economici din statele lor.

Printre speakerii importanti, prezenti la acest eveniment, se numara: dl. Harold McGraw III – Presedinte ICC, dl. John Danilovich – Secretar General ICC, dl. Peter Mihok – Presedintele Federatiei Mondiale a Camerelor de Comert, dl. Pierro Fassino – Primarul orasului Torino, Arnaldo Abruzzini – Secretar General EUROCHAMBRES, dl. Rifat Hisarciklioğlu – Presedintele TOBB, alaturi de numerosi presedinti de Camere de Comert si CEO ai unor importante companii din intreaga lume.

Tematicile abordate pe parcursul celor doua zile sunt: Comertul global in secolul XXI; Finantarea IMM-urilor; Comertul on-line; Rezolvarea amiabila a disputelor interinstitutionale; Stabilirea prioritatilor de afaceri a G20; Crearea locurilor de munca si dezvoltarea proiectelor de afaceri.

Editia din acest an, gazduita de orasul Torino, a reunit peste 1.600 de reprezentanti ai Camerelor de Comert, alaturi de lideri de afaceri la nivel global, din peste 100 de state. Cu aceasta ocazie, cel mai inovativ proiect intreprins de o Camera de Comert va fi premiat si recunoscut la nivel mondial in cadrul Competitiei Camerelor de Comert.

Biroul Comunicare Publica

tel. 0374474373, 0213190085, 0374474375, fax: 0213190156, e-mail: bcp@ccir.ro

Related Posts with Thumbnails