Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Conferinţa AFACERI.RO – Perspective pentru Cluj-Napoca 2015,Capitala Europeană a Tineretului

A- A A+

Conferinţele Afaceri.ro sunt evenimente B2B care pun accent pe networking, oameni, modele, informaţii şi idei, pe utilizarea noilor tehnologii, a colaborării şi a instrumentelor de finanţare.

Evenimentul de la Cluj-Napoca este cel cu numărul 9, fiind precedat de ediţiile din Suceava, Iaşi, Craiova, Braşov, Constanţa, Bacau, Botosani şi Piatra Neamţ. Organizatorii sunt Iceberg Consulting, alături de Arhipelago Interactive, APEC si JCI Cluj.

În cadrul conferinţei care va avea loc în 20 noiembrie 2013 la  Cluj-Napoca, Hotel Golden Tulip Ana Dome, speakerii vor vorbi despre oportunităţi de finanţare, infrastructură pentru inovaţie, co-working şi adaptarea la evoluţiile tehnologice.

Participanţii la eveniment vor afla care sunt oportunităţile în raport cu planul de dezvoltare regional Nord-Vest 2014-2020 şi oportunităţile de dezvoltare ale industriei de turism, dar şi despre strategiile de promovare a propriei afaceri în contextul în care Cluj–Napoca va fi Capitala Europeană a Tineretului în 2015.

Acest eveniment se adresează atât oamenilor de afaceri, managerilor, antreprenorilor, cât şi reprezentanţilor instituţiilor de educaţie şi cultură din vestul ţării.

Taxa de participare este de 150 ron (individual) sau 230 ron (acces 2 persoane din aceeaşi organizaţie).

Membrii CCI Cluj beneficiază de 10% reducere.

Pentru a beneficia de reducerea de 10% vă rugăm să folosiţi la înscriere codul promoţional CCICJ.

Pentru lista speakerilor, programul complet şi înscrieri, vă invităm să accesaţi: http://www.afaceri.ro/conferinta-afaceri-ro-cluj-2013/.

Related Posts with Thumbnails