Conferința „Arbitrajul comercial intern și internațional. Actualitate și perspective, în contextul Noilor Reguli de procedură arbitrală”, 09 iunie 2017


 Conferința „Arbitrajul comercial intern și internațional. Actualitate și perspective, în contextul Noilor Reguli de procedură arbitrală”, 09 iunie 2017

 

Ne face o deosebită plăcere să vă invităm să participați, în data de 09.06.2017, la Conferința „Arbitrajul comercial intern și internațional. Actualitate și perspective, în contextul Noilor Reguli de procedură arbitrală.”, ce se va desfășura la Sala de Conferinţe a CCINA Constanța din B-dul Alexandru Lăpuşneanu 185A, Etaj 2, intrarea dinspre Agenția BRD.

Evenimentul este organizat de Curtea de Arbitraj Comercial și Maritim Constanța de pe lângă Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa,  Centrul Enterprise Europe Network și cu sprijinul Curții de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României.

Descărcați aici: program Conferinta

invitatie Conferinta,  Formular de participare

Conferința se adresează arbitrilor, avocaților, consilierilor juridici, dar și personalului de specialitate din cadrul curtțlor de arbitraj.

 

 

Sursa:

Andreea Lozinschi
Consilier juridic
Curtea de Arbitraj Comercial Internaţional
de pe lângă
Camera de Comerţ şi Industrie a României

CCIR Business Center, B-dul Octavian Goga nr. 2,
sector 3, Bucureşti, România
Tel.: 021 319 00 80
Fax: 021 319 01 26
andreea.lozinschi@ccir.ro
http://arbitration.ccir.ro