Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Conferinţa ”Capital autohton: România producătoare – România exportatoare”

A- A A+

Conferinţa ”Capital autohton: România producătoare – România exportatoare”

Camera de Comerţ şi Industrie a României  transmite informarea cu privire la Conferinta ”Capital autohton: România producătoare – România exportatoare”, miercuri, 20 mai 2015, incepand cu ora 9.30, Amfiteatrul Al. I. Cuza – CCIR Business Center.

Evenimentul este organizat de Camera de Comert si Industrie a României in parteneriat cu publicatia cursdeguvernare.ro si isi propune sa abordeze, intr-un dialog audienta – speakeri, nu numai chestiunea exporturilor ca principal motor de crestere, ci, mai ales, problematica exportului de produse si servicii realizate de antreprenorii autohtoni, atat cu oportunitatile pe care le ofera brandurile si expertiza si – de cele mai multe ori – tenacitatea locala, cat si cu problemele pe care companiile autohtone le au cu piata, cu competitivitatea, cu administratia si guvernanta si, pana la urma, cu atmosfera de afaceri nu intotdeauna binevoitoare cu cei care nu au in spate forta marilor corporatii.

Sunt invitati antreprenori-producatori, leaderi de companii exportatoare sau cu potential si planuri de export – CEO, CFO, directori de marketing si vanzari, precum si reprezentanti comerciali ai ambasadelor tarilor cu care Romania are stranse relatii comerciale.

Participarea este gratuita in limita locurilor disponibile.

Agenda finală a evenimentului, invitaţia pentru companii: INVITATIE PENTRU FIRME , AGENDA Conferintasi formularul de inregistrare: formular de participare.

Confirmările de participare in scris (formularul de participare completat) se vor transmite la adresa de e-mail: drm@ccir.ro sau la fax: 021.319.01.56, pana cel tarziu la data de 19 mai 2015 ora 16.00.

Informaţii  suplimentare puteţi obţine :

Sursa:

Camera de Comerţ şi Industrie a României

Nicoleta Niţă
Şef Birou Comunicare cu Membri
Departamentul Relaţii cu Membri

CCIR Business Center, B-dul Octavian Goga nr. 2,
sector 3, Bucureşti, România
Tel.: 021 319 01 10
Fax: 021 319 01 50
www.ccir.ro;

Related Posts with Thumbnails