Conferinta dedicata eficientei energetice organizata de platforma de comunicare energynomics.ro, 18 mai 2017, Cluj-Napoca


Platforma de comunicare energynomics.ro organizează campania de informare “Eficienţă energetică pentru rezultate care contează”, în cadrul proiectului Start2Act, finanţat prin Programul de cercetare al Uniunii Europene ORIZONT 2020, cu scopul de informare și educare a factorilor de decizie din autoritățile publice și din companii – de la start-up-uri și IMM-uri la întreprinderile cele mai mari.

Joi, 18 mai, de la ora 9, in sala Ferdinand de la Ramada, în Cluj-Napoca, energynomics.ro organizează al doilea eveniment dedicat Eficienţei Energetice, după cel desfăşurat la Iaşi, pe 25 aprilie „Acţiuni pentru un consum sustenabil de energie”.

Evenimentul de la Cluj-Napoca, din 18 mai, îşi propune să crească nivelul de conștientizare și de înţelegere asupra a ceea ce este și a modului în care se poate îmbunătăţi eficiența energetică. In acest sens sunt invitate la eveniment  companiile interesate și consumatorii finali, inclusiv autorităţi publice locale, cu privire la beneficiile reale şi tangibile ale reducerii consumului de energie.

Aflati mai multe informatii accesand platforma www.energynomics.ro sau prezentarea evenimentului aici: http://www.energynomics.ro/ro/eveniment-energynomics/solutii-pentru-reducerea-consumului-de-energie-18-mai-cluj-napoca/

Confirmati participarea dvs. pe adresa de e-mail: office@energynomics.ro sau  la numarul de telefon: 021 2302022