Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Conferinţă despre soluţii practice pentru managementul de criză

A- A A+
Conferinţă despre soluţii practice pentru managementul de criză

Inspire-Conference & Events Center organizează joi, 10 noiembrie, începând cu ora 14.30, o conferinţa dedicată mediului de afaceri clujean, a cărui temă este “Conducerea în vremuri tulburi”. Evenimentul are ca scop să analizeze managemnetul de criză şi metodele practice prin care organizaţiile pot face faţă incertitudiunii, pot devein mai flexibile şi capabile să se adapteze schimbărilor.

“Ce trebuie să faci pentru a ieşi cu bine din această criză este nu doar să supravieţuieşti, dar să te pregăteşti pentru lumea care va veni. Supravieţuirea e ca biletul la loterie. Trebuie să intri în joc, dar nu-ţi garantează câştigul. Dacă te opreşti la ea, vei fi cu siguranţă unul dintre pierzătorii crizei, nu unul dintre câştigători”, crede Adrian Stanciu, speakerul evenimentului, expert în consultanţă.

Organizatorii spun că la această conferinţă  sunt aşteptate nume sonore din mediul de afaceri clujean. Acesta este ce de-a doua întâlnire din seria de evenimente Inspire, concept care se adresează spaţiului de business, educaţie şi experienţă antreprenorială. Evenimentul va avea loc la sediul Inspire – Conference & Events Center, Calea Dorobanţilor 68.

Related Posts with Thumbnails