Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Conferinţa energynomics.ro de la Cluj-Napoca, 18 mai 2017

A- A A+

Conferinţa energynomics.ro de la Cluj-Napoca, 18 mai 2017

Platforma de comunicare energynomics.ro organizează campania de informare “Eficienţă energetică pentru rezultate care contează”, în cadrul proiectului Start2Act, finanţat prin Programul de cercetare al Uniunii Europene ORIZONT 2020, cu scopul de informare și educare a factorilor de decizie din autoritățile publice și din companii – de la start-up-uri și IMM-uri la întreprinderile cele mai mari.

Joi, 18 mai, de la ora 9, in sala Ferdinand de la Ramada, în Cluj-Napoca, energynomics.ro organizează al doilea eveniment dedicat Eficienţei Energetice, după cel desfăşurat la Iaşi, pe 25 aprilie „Acţiuni pentru un consum sustenabil de energie”.

Evenimentul de la Cluj-Napoca, din 18 mai, îşi propune să crească nivelul de conștientizare și de înţelegere asupra a ceea ce este și a modului în care se poate îmbunătăţi eficiența energetică. Pentru aceasta, ne propunem să informăm companiile interesate și consumatorii finali, inclusiv autorităţi publice locale, cu privire la beneficiile reale şi tangibile ale reducerii consumului de energie.

Descărcați aici: prezentarea evenimentului pentru un plus de informaţii privind activităţile energynomics.ro şi oportunităţile de expunere editorială şi comercială. La acest link puteţi vedea cum au fost expuşi partenerii media la evenimentul anterior.

 

energynomics.ro este cel mai complex proiect editorial dedicat în exclusivitate industriei energetice din România. Reunește site-ul www.energynomics.rorevista tipărită trimestrial și seria de evenimente proprii.

 

 

Sursa:

Loredana Paraschiv

Project Manager

www.energynomics.ro

Address       13 Tudor Stefan St, 4th floor

1st District, Bucharest, 011655

Office         +4 021 230 20 22

E-mail       loredana.paraschiv@wing-media.com

Related Posts with Thumbnails