Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Conferința INCD URBAN-INCERC -ediția 20 / NIRD URBAN-INCERC 20th conferences

A- A A+

Conferința INCD URBAN-INCERC -ediția 20 / NIRD URBAN-INCERC 20th conferences

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare in Constructii, Urbanism si Dezvoltare Teritoriala Durabila URBAN-INCERC organizeaza pe 25 noiembrie

2021 online cea de-a XX-a editie a conferintei de cercetare in constructii, economia constructiilor, arhitectura, urbanism si dezvoltare teritoriala avand ca tema „Digitalizarea in urbanism, arhitectura si constructii”. Mai multe detalii despre acest eveniment gasiti in materialul atasat [C20_Invit_RO2.pdf].

Rugam fiecare persoana interesata sa participe la acest eveniment, fie pentru a prezenta o comunicare, fie pentru a audia lucrarile conferintei, sa se inscrie on-line pana la data de 29 octombrie 2021 la https://docs.google.com/forms/d/1lzJZSV7JfxrM0ecGlJVExGfmQxSbC54NoH1ponD1TPM/viewform

si, pentru cei care vor prezenta, sa trimita pana la data de 22 octombrie 2021 rezumatul si lucrarea integrala la adresa de e-mail conferences@incd.ro; lucrarile trimise pentru publicarea in revistele institutului vor putea fi trimise pana la data de 29 octombrie 2021 la aceeasi adresa sau direct catre reviste. Pentru ca volumele de rezumate si lucrari sa poata fi disponibile participantilor, nu se vor admite lucrari trimise spre publicare dupa data-limita, desi participantii inscrisi dupa 22 octombrie 2021 vor putea sustine comunicarile.

Accesul la lucrarile si documentele conferintei este limitat si doar persoanele care s-au inregistrat in timp util vor putea prezenta comunicari. Informatii suplimentare privind programul si alte detalii organizatorice vor fi oferite doar celor care au confirmat participarea dupa data de 11 noiembrie 2021, odata cu finalizarea programului, in functie de interesul exprimat, si afisate pe pagina Internet a conferintei (http://conf.incd.ro/).

Sursa:

Comitetul de organizare (conferences@incd.ro)

Related Posts with Thumbnails