Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Conferința Internaționala a Clusterelor – „Clusters: Ecosystems for Innovation and New Business”

A- A A+

Transilvania IT Cluster by Aries Transilvania are plăcerea de a vă invita la cea de-a 5-a ediție a Conferinței Internaționale a Clusterelor – „Clusters: Ecosystems for Innovation and New Business”, organizată de catre Consorțiul Clusterelor din Transilvania de Nord.

Evenimentul se va desfășura în perioada 19-20 septembrie 2019 la Cluj-Napoca, Centrului Regional de Excelenta pentru Industrii Creative – CREIC.

În cea de-a doua zi a conferinței – 20 septembrie 2019, vor fi organizate Sesiuni de matchmaking B2B, C2C si C2B, adresate companiilor, instituțiilor și clusterelor interesate de colaborări internaționale trans-sectoriale, inovare și identificarea de noi oportunități de afaceri la nivel internațional.

Ne dorim să aducem împreuna, la acest eveniment, participanți care activeaza în diferite domenii de activitate: TIC, eHealth, Industrii creative, Industria agro-alimentară, Energie, Industria mobilei și alte domenii complementare, în dorinta de a încuraja și a răspunde nevoilor actuale ale mediului de afaceri.

Mai multe detalii privind conferință, agenda evenimentului și speakerii invitați se pot regăsi pe site-ul evenimentului: – https://transylvanianclusters.ro

 

Înregistrarea la întâlnirile de brokerage se pot face accesând pagina evenimentul pe platforma B2Match: https://tcic2019.b2match.io

Related Posts with Thumbnails