Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Conferinta “INVEST IN PORTUGAL: right choice, right time”Lisabona

A- A A+

Conferinta  “INVEST IN PORTUGAL: right choice, right time”Lisabona

AICEP / Agentia pentru Investitii si Comert Exterior din Portugália va organiza la Lisabona la Fundatia Champalimaud, pe data de 9 aprilie a.c., între orele 14,30 si 19,30 (ora Portugaliei), conferinta intitulata “INVEST IN PORTUGAL: right choice, right time”.

La conferinta vor participa E.S. Primul Ministru al Portugaliei, Dl Pedro Passos Coelho, E.S. Vice Prim-Ministru al Portugaliei, Dl Paulo Portas, E.S. Ministrul Afacerilor Externe, Dl Rui Machete precum si Presedintele AICEP, Dl Liguel Frasquilho si reprezentanti ai unor companii cu investitii in Portugália.

In cadrul evenimentului, participantii vor avea oportunitatea de a obtine informatii despre ceea ce Portugália pune la dispozitia celor interesati sa investeasca, incluzând informatii despre ultimele masuri aprobate de Guvern în domeniul facilitatilor pentru investitii (noul cod fiscal pentru investitii, fonduri comunitare, reforma sistemului de taxe pentru companii, etc.), pe lânga cele deja existente.

Participantii vor putea obtine informatii relevante despre recentele masuri adoptate care au readus Portugália pe drumul cresterii economice, în special cu privire la corectia dezechilibrelor structurale si implementarea de reforme structurale, precum si îmbunatatirea competitivitatii, a mediului de afaceri si a cadrului economic.

Pentru relatii suplimentare contactaţi:

Elena Branco

Técnica

Embaixada de Portugal em Bucareste

aicep Portugal Global Trade & Investment Agency

Strada Paris nr. 55, 011815 BUCURESTI, sector 1, ROMÂNIA

Tel:   004021 315 37 73

Related Posts with Thumbnails