Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Conferinta si Expozitie Internationala a Industriei de Cereale „Viitorul Industriei Cerealiere in Orientul Mijlociu”

A- A A+
Conferinta si Expozitie Internationala a Industriei de Cereale „Viitorul Industriei Cerealiere in Orientul Mijlociu”

Camera de Comert si Industrie a Romaniei – Camera Nationala, prin amabilitatea Ambasadei Republicii Arabe Egipt la Bucuresti,  face cunoscuta oportunitatea de a participa la cea de a doua Conferinta si Expozitie Internationala a Industriei de Cereale „Viitorul Industriei Cerealiere in Orientul Mijlociu”, care va avea loc in perioada 13 – 15 mai 2013, la Cairo, Egipt.

Problematica Industriei de Cereale este foarte importanta in raport cu dificultatile economice, politice si schimbarile sociale din intreaga lume. Prin urmare, conferinta se axeaza pe discutii privind mecanismele moderne din Industria de Cereale si a produselor din domeniu, care in prezent influenteaza nevoile alimentare de baza ale oamenilor.

Principalele axe ale Conferintei sunt: problematica depozitarii si manevrarii cerealelor; tendintele recente  in industria cerealelor; rolul cerealelor si al produselor acestora in nutritie; sisteme calitative de management si siguranta ale industriei de cereale; pierderile in domeniul cerealier si economie; situatia prezenta si viitoare a productiei si comertului de cereale.

Mai multe detalii despre acest eveniment se pot obtine de la dl. Petru Russu, Consilier de Zona, Directia Reprezentare Camerala, Biroul Relatii Externe, tel: 021.319.00.88, fax: 021.311.75.12, e-mail: drc@ccir.ro.

Related Posts with Thumbnails