Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Consultare teme dezbătute în cadrul Comitetului Consultativ pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici si Mijlocii

A- A A+

Consultare teme dezbătute în cadrul Comitetului Consultativ pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici si Mijlocii

Camera de Comert si Industrie a României vă informează cu privire la faptul ca in data de 9 martie 2017, la sediul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat a avut loc reuniunea Comitetului Consultativ pentru Dezvoltarea Intreprinderilor Mici si Mijlocii.

 

Regăsiți aici: Legea preventiei proiectul Legii Preventiei, asupra caruia va adresam rugamintea de a transmite propunerile dumneavoastra, comentarii si sau sugestii de completare a ultimei versiuni de lucru a actului normativ, la adresele de emai: dsppj@ccir.ro si george.cotiga@ccir.ro, pana la data de 20 martie 2017.

 

Totodata, sunt asteptate, pe proiectele procedurilor de implementare a schemelor de ajutor de minimis prevazute in cadrul celor sase programe nationale, noi observatii si sugestii de completare a acestora pentru a fi respectate termenele impuse de Consiliul Concurentei pentru avizarea schemelor de ajutor in Comitetul Interministerial pentru ajutor de stat.  Comentariile sau sugestiile dumneavoastra de completare a proiectului de HG privind Normele metodologice de aplicare a Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 10/2017 proiect-hotarare-start-up-nation-romania-1-1 si a normelor de implementare, este necesar a fi transmise la adresa de email: ana.bocea@imm.gov.ro si in copie, la email: dsppj@ccir.ro si george.cotiga@ccir.ro, pana la data de 15 martie 2017.

Cu privire la Programul ,,Start-up Nation-Romania” inscrierea on-line este preconizata a se desfasura in perioada 02 – 31.05.2017, iar evaluarea si contractarea, in cursul lunii iunie 2017.

 

Sursa:

Camera de Comert si Industrie a României

Biroul Comunicare cu Membri
Direcţia Relaţii Interne
Departamentul Relaţii Interne

CCIR Business Center, B-dul Octavian Goga nr. 2,
sector 3, Bucureşti, România
Tel.: 021 319 01 59
Fax: 021 319 01 56
www.ccir.ro; www.snia.ro; www.tnf.ro
www.ccir.ro

Related Posts with Thumbnails