Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Consultare Versiunea a doua a Ghidului Solicitantului_,,Orientari privind oportunitatile de finantare in cadrul POCU 2014-2020″

A- A A+

Consultare Versiunea a doua a Ghidului Solicitantului_,,Orientari privind oportunitatile de finantare in cadrul POCU 2014-2020″

Camera de Comert si Industrie a României va informeaza  cu privire la faptul ca Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capital Uman (POCU) din cadrul Ministerului Fondurilor Europene a publicat in data de 29 februarie 2016, spre consultare publica, a doua versiune a Ghidului Solicitantului – Conditii Generale pentru programul operational in cauza, denumit ,,Orientari privind oportunitatile de finantare in cadrul POCU 2014-2020”.

 

Versiunea intergala a acestui document poate fi accesata la adresa de web: http://www.fonduri-ue.ro/pocu#implentare-program. Sectiunea: Anunturi AM/OI.

Descărcați aici: ORIENTARI.GENERALE.POCU.29.02.2016

Avem rugamintea de a transmite comentariile, observatiile sau sugestiile dumneavoastra de completare a acestuia, la adresa de e-mail: dsppj@ccir.ro, pana la data de 10 martie, in vederea centralizarii si prezentarii acestora catre Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capital Uman (POCU).

 

Sursa:

Camera de Comert si Industrie a României

Biroul Comunicare cu Membri
Direcţia Relaţii Interne
Departamentul Relaţii Interne

CCIR Business Center, B-dul Octavian Goga nr. 2,
sector 3, Bucureşti, România
Tel.: 021 319 01 59
Fax: 021 319 01 56
www.ccir.ro; www.snia.ro; www.tnf.ro
www.ccir.ro

Related Posts with Thumbnails