Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Contribuţiile la Finanţe pot fi plătite şi prin bancă, fără comision bancar

A- A A+
Contribuţiile la Finanţe pot fi plătite şi prin bancă, fără comision bancar

Persoanele fizice îşi pot plăti obligaţiile fiscale către Finanţe din contul propriu deschis la băncile BCR, CEC Bank S.A., Banca Comercială Feroviară S.A. şi Romanian Internaţional Bank, fără a li se percepe comision bancar. În viitor, se vor putea efectua plăţi şi prin Bancpost S.A şi Libra Internet Bank.

De asemenea, contribuabilii, persoane fizice, pot utiliza pentru efectuarea plăţilor către bugetele componente ale bugetului general consolidat atât ordine de plată cât şi alte instrumente de plată agreate cu instituţia de credit. Modelul de ordin de plată OPTT se poate descărca de pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice, respectiv www.mfinante.ro/ Programe utile/Ordine de plata-Foi de varsamant/Ordin de plata in cont tranzitoriu pentru persoane fizice OPTT 2011, potrivit Direcţiei Generale a Finanţelor Publice (DGFP) Cluj.

Ordinul de plată se completează de către plătitori distinct pentru fiecare tip de obligaţie bugetară. Instrucţiunile de completare a OPTT se regăsesc în Ordinul nr. 1801/2011 care poate fi consultat şi pe site-ul DGFP Cluj,

Related Posts with Thumbnails