COSMETICS BEAUTY HAIR- CEL MAI IMPORTANT EVENIMENT DIN ROMÂNIA ADRESAT SECTORULUI DE BEAUTY! 19 – 22 septembrie 2024


COSMETICS BEAUTY HAIR
19 – 22 septembrie 2024
CEL MAI IMPORTANT EVENIMENT DIN ROMÂNIA ADRESAT SECTORULUI DE
BEAUTY!

Expoziția s-a dezvoltat de la an la an, atingându-și scopul de a fi o referință pentru profesioniștii din industrie. Cu fiecare ediție organizată, Romexpo a oferit sprijin companiilor expozante, pentru ca participarea acestora la COSMETICS BEAUTY HAIR să fie una de succes, care să vină în întampinarea nevoilor vizitatorilor.

Astfel, noutatea, profesionalismul și atmosfera de business sunt elementele cheie ale fiecărei ediții.

Cosmetics Beauty Hair organizat de către ROMEXPO, se va desfășura în Pavilionul B1, unde veți întâlni specialiști în industria de beauty, manageri de saloane care doresc să stabilească noi relații furnizor-cumpărător, precum și producători sau importatori în căutare de distribuitori cu care pot încheia contracte, chiar și din confortul propriei case. De asemenea, veți putea achiziționa produse cosmetice profesionale și echipamente pentru saloanele de înfrumusețare, spa-uri, saloane de cosmetică și dermatologie.

Tematica variată acoperă fiecare sector al industriei cosmeticelor și reunește în cadrul expoziției producători, importatorii și distribuitorii de produse, echipamente și mobilier pentru cosmetică, îngrijire corporală și coafură care vor prezenta oferte inedite, în tendințele sezonului și anticipând direcțiile anului următor.

 Vă așteptăm la COSMETICS BEAUTY HAIR  în Pavilionul B1 pentru a afla ultimele tendințe în  domeniul frumuseții!

Sursa:

ROMEXPO S.A. București

Bd. Marasti nr. 65-67, sector 1.cod 011465, Bucuresti